Life

Cum l-a supărat Gina Pistol pe Gigi Becali: „Să se despartă de fata aia”

Mihai Răduț a făcut dezvăluiri despre perioada în care avea o relație cu Gina Pistol, actuala iubită a lui Smiley. De ce nu a fost Gigi Becali de acord ca ei să fie împreună?
05.06.2022 | 10:26
Cum la suparat Gina Pistol pe Gigi Becali Sa se desparta de fata aia
Cum l-a supărat Gina Pistol pe Gigi Becali. Foto: colaj Fnatik/ Instagram/ Inquam/ Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Mihai Răduț au format un cuplu în urmă cu aproximativ 10 ani. În perioada în care fotbalistul juca la FCSB, Gigi Becali s-a opus vehement relației lor.

Gina Pistol, relaţie cu un fost fotbalist de la FCSB

În perioada 2010-2012, Mihai Răduț a jucat la FCSB, timp în care a format un cuplu și cu Gina Pistol. Fotbalistul a declarat că el nu s-a simțit în niciun fel influențat de relația cu vedeta Antena 1, chiar dacă oamenii din jurul său au considerat că asta se petrece.

ADVERTISEMENT

Cel care l-a dus pe Răduț la FCSB a fost Victor Pițurcă, însă el a plecat după 3 luni și de acolo au început problemele fotbalistului.

„Victor Pițurcă m-a sunat și m-a convins să vin la Steaua. Dar a plecat după trei luni și acolo a fost problema mea. A fost mai dificil după aceea. A venit Marius Lăcătuș și mi-a zis că sunt tânăr și am timp să joc.

ADVERTISEMENT

Pe mine nu m-a afectat și nu m-a influențat cu nimic relația cu Gina Pistol. Dar probabil că persoanele din jur au fost cumva deranjate. Eu eram același om, făceam aceleași lucruri”, a declarat Mihai Răduț conform gsp.ro. 

Gigi Becali, supărat pe relaţia dintre Mihai Răduţ şi Gina Pistol

Gigi Becali nu a fost de acord cu relația dintre Mihai Răduț și actuala iubită a lui Smiley. Patronul FCSB și-a exprimat în nenumărate rânduri nemulțumirea.

ADVERTISEMENT

„Noi, ca popor, judecăm orice fără să știm. Cred că s-a întâmplat și la Steaua. Am un prieten mai apropiat de patron și știu că erau discuții. ‘Ce caută cu aia? Ce să facă? E mai mare ca el!’.

Se spunea ‘Să se despartă de fata aia! Dacă nu, nu mai joacă! Îi mănâncă toți banii!’. Nu știu cine spunea, doar aflam ce se spunea.

ADVERTISEMENT

Da, oameni din club. Am auzit că existau discuții… Să îmi dau barba jos, să mă despart de Gina”, și-a amintit Mihai Răduț.

De ce s-a despărţit Gina Pistol de Mihai Răduţ

Gina Pistol și Mihai Răduț s-au despărțit în luna decembrie a anului 2012, după șapte luni de relație. Conform unui articol Libertatea, prezentatoarea Chefi la cuțite a fost cea care a fost punct relației, unul dintre motive fiind diferența de vârstă, de 10 ani, dintre ei.

Totodată, Gina Pistol ar fi fost geloasă și, în urma unei discuții mai aprinse, a decis că cel mai bine ar fi să meargă pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT