Life

Gina Pistol revine la Antena 1. A făcut publice primele imagini de pe platourile de filmare

După multe luni în care și-a dedicat tot timpul creșterii micuței Josephine, fiica ei și a lui Smiley, Gina Pistol este gata să revină în fața telespectatorilor.
23.02.2022 | 14:01
Gina Pistol revine la Antena 1 A facut publice primele imagini de pe platourile de filmare
Gina Pistol revine pe micile ecrane. Sursa: Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Pistol se pregătește să revină pe micile ecrane. Vedeta a publicat pe rețelele sociale un videoclip de la filmări, în care apare alături de Chef Florin Dumitrescu.

La rândul său, renumitul bucătar a surprins-o pe colega lui pe platoul de filmare și a împărtășit imaginile cu urmăritorii săi de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol revine la Antena 1

Frumoasa prezentatoare a devenit mamă în martie 2021 și a lipsit pentru multe luni de pe platourile de filmare, dedicându-se în totalitate creșterii micuței Josephine.

Într-un interviu acordat, luna trecută, în emisiunea lui Cătălin Măruță, Smiley a dezvăluit faptul că Gina Pistol urmează să aibă o perioadă destul de aglomerată, deoarece urmează să înceapă filmările pentru emisiuni.

ADVERTISEMENT

„Gina se pregătește de filmări. Avem un pic de treabă acuma. Avem o bonă, cu care ne înțelegem foarte bine, care vine în timpul zilei, si dacă e nevoie mama, mama Ginei.

Și, oricum, cred că o să stau și eu mai mult pe acasă, că n-aș vrea să fim amândoi plecați în același timp.”, a dezvăluit Smiley.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Florin Dumitrescu au făcut publice imagini de la filmări

Gina Pistol a împărtășit cu fanii săi câteva imagini din timpul filmărilor, în care apare alături de Chef Florin Dumitrescu.

Vedeta îi fredonează colegului său de la Chefi la cuțite o melodie indiană, iar bucătarul nu pare foarte încântat de cele auzite.

ADVERTISEMENT

„Îi place, da’ nu prea.”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

În semn de „ răzbunare”, celebrul bucătar a așteptat momentul potrivit și a filmat-o pe iubita lui Smiley în timp ce aceasta era la masă. La rândul său, Florin Dumitrescu îi cânta vedetei.

„Poftă bună colega, e bun?”, a glumit Chef Florin Dumitrescu.

Gina Pistol a prezentat ediția specială Chefi la cuțite, difuzată în luna noiembrie

Gina Pistol a fost surpriza ediției speciale Chefi la cuțite, difuzată pe 29 decembrie. Vedeta i-a întâmpinat pe Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, care au fost încântați de revedere.

„A fost foarte emoționant. Nu am văzut-o de mult pe Gina și s-a discutat foarte mult despre cea mică, despre faptul că ar trebui să ne apucăm de reamenajat locul ăla al ei, unde am ținut-o cât a fost însărcinată, să punem un pătuț de copil, un blender…”, a declarat Chef Florin Dumitrescu.

 

ADVERTISEMENT