Fotbal intern

Cum l-a surprins Bogdan Argeş Vintilă pe Victor Piţurcă! Gigi Becali a confirmat FANATIK: ”Am avut spioni jucătorii lor”

24.12.2019 | 13:13
Cum la surprins Bogdan Arges Vintila pe Victor Piturca Gigi Becali a confirmat FANATIK Am avut spioni jucatorii lor
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 2-0 meciul împotriva Universităţii Craiova din Casa Pariurilor Liga 1. “Roş-albaştrii” au dominat autoritar prima repriză, în care au reuşit să marcheze de două ori, iar după pauză s-au mulţumit să conserve rezultatul. Bogdan Argeş Vintilă a contracarat în ultimul moment tactica lui Victor Piţurcă după ce aflase de la jucători cu puţin timp înainte de meci că antrenorul Craiovei va evolua cu două vârfuri.


UPDATE, 24 decembrie, ora 13:17. Patronul celor de la FCSB a confirmat informațiile oferite în exclusivitate de FANATIK în legătură cu modul în care Bogdan Vintilă a aflat tactica de joc a oltenilor pentru meciul de duminică.

ADVERTISEMENT

Șeful vicecampioanei a povestit cu lux de amănunte cum a aflat staff-ul tehnic al echipei sale tactica lui Victor Pițurcă.

Da, am avut spioni jucătorii lor, care vorbeau atunci la încălzire. Mi-a spus Meme că dacă joacă Vătăjelu și Bancu, înseamnă că joacă 4-4-2 sau joacă 4-4-3 cu Bancu inter. Vintilă mi-a spus că a vorbit cu jucătorii. Aceștia au ridicat mâna și au decis să schimbe sistemul din 4-3-1-2 în 3-4-3. Asta a fost.”, a spus Becali într-o conferință de presă.

ADVERTISEMENT

Cum l-a surprins Bogdan Argeş Vintilă pe Victor Piţurcă! Jucătorii FCSB au aflat tactica lui Piţi pe gazon

Din informaţiile FANATIK, jucătorii FCSB-ului au aflat la inspectarea gazonului ce tactică pregăteşte Piţurcă. Antrenorul Craiovei a jucat pentru prima dată în sistem 4-4-2, cu Ivan şi Mihăilă vârfuri. În momentul în care au aflat de tactică, jucătorii s-au dus glonţ la Bogdan Argeş Vintilă şi i-au spus ce pregăteşte Piţi.

Astfel, antrenorul FCSB a reacţionat şi a schimbat sistemul din 4-3-3 cum voia să joace iniţial, în 3-4-3. Astfel, linia de fund a fost formată din Planic, Cristea şi Soiledis şi pe benzi au fost Creţu şi Panţîru, care pe apărare se retrăgeau în benzi. A fost mutarea câştigătoare a lui Vintilă, care a reuşit să îi anihileze în totalitate pe olteni.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Soiledis s-a accidentat devreme în meci şi a fost înlocuit, Lucian Filip şi-a făcut foarte bine treaba şi oltenii nu au avut nicio şansă. Ivan şi Mihăilă au fost foarte bine marcaţi şi au atins rareori balonul. De altfel, în indexul InStat, atacanţii Craiovei au fost printre cei mai slabi jucători de pe teren.

Vintilă, cufundat în gânduri pe banca oaspeţilor!

De altfel, înaintea meciului, Bogdan Vintilă a fost surprins pe banca oaspeţilor de reporterul FANATIK în timp ce se gândea cum să anihileze tactica lui Piţurcă. Creţu şi Panţîru au făcut risipă de efort şi au acoperit ambele benzi, iar centrul defensivei FCSB era blindat cu Planic, Cristea şi Filip.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a fost depăşită la toate capitolele de “roş-albaştri” care au închis meciul în final de repriză. Acka a fost depăşit de Man, care l-a executat cu o “scăriţă” pe Popescu, în timp ce Florinel Coman a profitat de gafa lui Bălaşa şi a înscris golul doi. Scorul putea să ia proporţii, însă Florin Tănase a ratat un penalty în minutul 45.

Victor Piţurcă a pierdut ambele dueluri cu Bogdan Argeş Vintilă din acest sezon. În tur, FCSB s-a impus la Craiova cu 1-0 după golul lui Tsoumou din final, iar pe Arena Naţională, roş-albaştrii au câştigat cu 2-0.

FCSB, de pe ultimul loc până pe podium

Bogdan Argeş Vintilă a reuşit o serie formidabilă de rezultate pe plan intern la FCSB. De pe 1 septembrie, tehnicianul FCSB a reuşit să aducă nu mai puţin de 13 victorii din 16 meciuri disputate. Singurul eşec suferit de elevii lui Vintilă a venit în faţa Astrei, scor 1-2, iar cele două remize au fost obţinute cu CFR Cluj şi Dinamo.

De pe ultimul loc, ocupat de FCSB în finalul lunii august, roş-albaştrii au reuşit să urce până pe podium în Casa Pariurilor Liga 1. Universitatea Craiova a coborât pe locul 4 după acest eşec, chiar în dauna echipei antrenate de Vintilă.

  • 3 este locul ocupat de FCSB în Casa Pariurilor Liga 1
  • 3 înfrângeri consecutive în deplasare a suferit U Craiova

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan Mediaș: 1.90 este cota pentru victoria oltenilor. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT