Life

Cum mai arată Ioana Tufaru, fiica regretatei Anda Călugăreanu. Transformarea este uriașă

Cum arată acum Ioana Tufaru, fiica regretatei cântărețe Anda Călugăreanu. Transformarea prin care a trecut este incredibilă.
16.03.2023 | 23:15
Cum mai arata Ioana Tufaru fiica regretatei Anda Calugareanu Transformarea este uriasa
Cum arată în prezent Ioana Tufaru. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioana Tufaru, fiica regretatei Anda Călugăreanu, s-a schimbat radical, iar oamenii pot vedea cum arată în prezent. Aceasta a apărut recent în cadrul unei emisiuni TV, împreună cu partenerul.

Cum arată în prezent Ioana Tufaru. Fiica regretatei Anda Călugăreanu s-a schimbat mult

În ultimii ani, aparițiile Ioanei Tufaru în viața publică au fost tot mai rare. Dacă în trecut, fiica regretatei cântărețe era văzută regulat la televizor, acest lucru nu prea s-a mai întâmplat în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Astăzi, Ioana Tufaru și-a făcut apariția la Acces Direct, alături de partenerul ei de viață, Ionuț Mardare. După mult timp în care nu a fost văzută pe micile ecrane, se poate vedea cum fiica Andei Călugăreanu a trecut printr-o schimbare uriașă.

Deși s-a născut într-o familie de artiști, Ioana Tufaru nu le-a călcat pe urme părinților ei, Anda Călugăreanu și Dan Tufaru. Copilăria și-a petrecut-o mai mult în culise, atunci când mama ei susținea concerte. A rămas orfană de la o vârstă fragedă, iar viața ei nu a fost deloc ușoară.

ADVERTISEMENT

Ioana Tufaru locuiește alături de iubitul ei și fiul lor, Luca, în vârstă de 5 ani. Singurul care aduce bani în casă este Ionuț Mardare. Bărbatul are și un ajutor social de la stat, iar cei trei nu stau deloc bine din punct de vedere financiar.

Fiica regretatei Anda Călugăreanu s-a schimbat foarte mult și nu mai seamănă deloc cu cea de acum câțiva ani. În prezent, aceasta are părul vopsit albastru, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Ioana Tufaru a fost la un pas să-și ia viața

În urmă cu câțiva ani, Ioana Tufaru a fost copleșită de probleme și chiar a ajuns într-un punct în care a fost la un pas să recurgă la un gest necugetat. La momentul respectiv, aceasta a postat un mesaj trist pe pagina sa.

“Vreau să mor! Regret că am fost născută, nu mai vreau viaţă! Vreau să încetez cu viaţa. M-am săturat de ea, urăsc să fiu al nimănui şi să fiu slugă la toţi. În câteva zile nu o să mă mai vedeţi”, a scris Ioana Tufaru pe Facebook, acum câțiva ani.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cu ceva timp în urmă, fiica Andei Călugăreanu a vorbit despre veniturile sale. Aceasta a declarat că nu are un loc de muncă stabil, dar nici nu caută. În toamna anului 2022, Ioana Tufaru a declarat că venitul său lunar este de 1.500 de lei.

Aceasta se descurcă cu ajutorul social primit, dar și cu banii pentru drepturile de autor din rolurile pe care le mai primește în diverse piese de teatru, după cum a declarat ea pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: