Fotbal intern

Cum petrece Gheorghe Hagi perioada de izolare: „Îmi place să spăl vase. Scriu dimineața, când am mintea limpede”

09.04.2020 | 21:48
Cum petrece Gheorghe Hagi perioada de izolare Imi place sa spal vase Scriu dimineata cand am mintea limpede
ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi se află la București, alături familie, în izolare, după ce fotbalul a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus. Managerul clubului Viitorul a dezvăluit că în această perioadă contribuie la treburile casnice, dar nu poate sta departe nici de sport.

Gică Hagi, alături de familie în izolare

Pandemia de coronavirus a adus, totuși, și un lucru pozitiv în familia Hagi. Antrenorul de la Viitorul a declarat că se află în izolare alături de întreaga familie, inclusiv cei doi copii, Ianis și Kira, și încearcă să își ocupe timpul liber cu diverse activități.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi susține că se ocupă de spălatul vaselor acasă, dar dedică o bună parte din zi și scrisului.

Mă mai uit la televizior, mă mai uit la filme, scriu dimineaţa când mă scol, că dimineaţa e mintea limpede. Două – trei ore mă pun pe scris. Construiesc ce gânduri am, ce idei, mi le pun, legate de partea tehnică, de antrenamente, de pregătiri, de sistemică.

ADVERTISEMENT

Scriu mult, limpezesc idei despre ce am făcut în acești ani şi mi le pun pe hârtie. Ianis și Kira se ocupă de bucătărie, mie îmi place să spăl vasele.

Sincer, eram şi foarte obosit. În ultimii cinci ani nu prea am avut vacanţă, dacă am avut, a fost scurtă, eram mai mult cu gândul la fotbal.

ADVERTISEMENT

Acum avem mult mai mult timp, stăm liniştiţi în casă, reflectăm, ne ajutăm unii pe alţii. Stăm mult împreună, eu cu copiii, n-am mai stat de mult atât timp împreună”, a declarat Gheorghe Hagi la TV Telekomsport.

Viitorul, în premieră în play-out

Actuala stagiune a fost prima în care Viitorul, formația patronată de Gheorghe Hagi, a ratat accederea în play-off, de la implementarea actualului sezon.

ADVERTISEMENT

La finalul sezonului regular, Viitorul a ocupat locul șapte în ierarhia din Casa Pariurilor Liga 1, la două puncte de Astra, clasată pe ultima poziție de play-off.

ADVERTISEMENT
Tags: