Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum poate Dinamo să bată Rapidul în derby: „Să avem un noroc chior să le dea un roşu şi să dăm un gol!”

Giani Kiriță speră doar la o minune prin care Dinamo să învingă Rapidul. Analiză la Fanatik SuperLiga cu Vivi Răchită și Alin Buzărin.
26.01.2024 | 14:20
Cum poate Dinamo sa bata Rapidul in derby Sa avem un noroc chior sa le dea un rosu si sa dam un gol
Dinamo a marcat doar 13 goluri în 22 de meciuri. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo pleacă fără doar și poate cu șansa a doua în meciul cu Rapid de pe Arena Națională. Giani Kiriță e mai pesimist ca oricând înaintea derby-ului. Ce a declarat fostul căpitan al „câinilor” la FANATIK SUPERLIGA.

Giani Kiriță face haz de necaz înainte de Dinamo – Rapid: „Să ia cineva cartonaș roșu”

Alin Buzărin e convins că jucătorii lui Zeljko Kopic nu vor putea să îi domine pe „alb-vișinii”: „Eu nu văd Dinamo să aibă posesie, să aibă minge cu Rapidul. Îi văd jucând contraatac. Lungă și pe-a doua. Cu prietenul tău, Abdallah”.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță speră totuși ca Dinamo să producă surpriza: „Știi cum o văd eu Vivi? Să avem un noroc chior să ia cineva cartonaș roșu și după să avem norocul să înscriem și noi un gol. Nu știu, poate se mai lovește mingea de el. N-avem ce să facem”. 

Vivi Răchită e convins însă că va fi un derby cu goluri: „La meciul de mâine sigur Rapidul va marca. Voi trebuie să vă gândiți să marcați două goluri cel puțin.

ADVERTISEMENT

Au mentalitate Giani, au întors scorul de la 1-3. Dacă era Dinamo ăsta de acum picau și le mai dădeau. Dacă nu-i mai prindeți pe Voluntari și pe Botoșani…”.

Giani Kiriță crede că Rapid s-a întărit puternic: „Poate să marcheze orice jucător din linia mediană”

Giani Kiriță laudă achizițiile din această iarnă din Giulești: „Rapidul a făcut niște achiziții în iarna asta. S-a văzut că au echipă de atac foarte bună. Poate să marcheze orice jucător din linia mediană.

ADVERTISEMENT

Noi n-am marcat trei goluri într-un meci tot campionatul. Nu îi mai prinzi nici pe Voluntari că am văzut că și ăia și-au făcut niște achiziții acuma”. 

Se întâlnesc unul dintre cele mai bune atacuri din SuperLiga și cel mai slab compartiment ofensiv

Rapid e pe locul trei în campionat, cu 36 de puncte, la egalitate cu următoarea clasată, CFR Cluj. „Giuleștenii” au marcat nu mai puțin de 38 de goluri și au al doilea cel mai bun atac din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Dinamo e penultima în clasament, cu 16 puncte și doar 13 goluri reușite. E de departe cel mai slab atac din întrecerea internă și la 9 puncte de primul loc de salvare directă de la retrogradare.

Giani Kiriță știe care e singurul scenariu prin care Dinamo poate câștiga cu Rapid: „Noroc chior”

ADVERTISEMENT