Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Doi titulari, out de la Dinamo! Nu sunt în lot cu Rapid și negociază plecarea

Lamine Ghezali și Quentin Bena își negociază plecarea de la Dinamo înaintea derby-ului cu Rapid. Cei doi titulari ar putea ajunge în Azerbaijian.
26.01.2024 | 11:15
Doi titulari out de la Dinamo Nu sunt in lot cu Rapid si negociaza plecarea
Doi titulari, out de la Dinamo! Nu sunt în lot cu Rapid și negociază plecarea. sursă foto: fanatik
ADVERTISEMENT

Zeljiko Kopic este aproape să rămână fără doi titulari înaintea derby-ului Dinamo – Rapid București, programat vineri, de la ora 20:00. Moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Cristi Coste, a dezvăluit că Lamine Ghezali și Quentine Bena negociază un împrumut în Azerbaijian.

Doi titulari, out de la Dinamo! Nu sunt în lot cu Rapid și negociază plecarea

Dinamo – Rapid se anunță un derby încins pe Arena Națională, iar „câinii roșii” își propun să câștige puncte importante în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Zeljiko Kopic continuă revoluția de la trupa din Ștefan cel Mare și este aproape să piardă doi titulari.

ADVERTISEMENT

Quentin Bena și Lamine Ghezali nu sunt în lotul „alb-roșilor” pentru derby-ul cu Rapid București de pe Arena Națională. Cristi Coste a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că cei doi titulari își negociază plecarea în Azerbaijian.

Lamine Ghezali a bifat 17 prezențe în tricoul lui Dinamo în SuperLiga, la fel ca și Quentin Bena, însă acesta nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. După promovarea din Liga 2 Casa Pariurilor, mijlocașul francez nu a marcat niciun gol în campionat, deși a făcut show în liga secundă.

ADVERTISEMENT

„Nu e în lot, din ce știu eu și Ghezali și Bena negociază în Azerbaijian, cred că un împrumut. Oricum nu sunt în lot pentru meciul de mâine.

Denis Politic revine după suspendare. Are cel mai mare salariu la Dinamo. Neoficial, da (n.r. peste 10.000,12.000 de euro), salariile înregistrate la Ligă sunt până în 8.000 de euro, nu sunt nefiscalizate, sunt plătite prin bonusuri. Pentru că sunt în insolvență au un anumit prag”, a dezvăluit Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct de la ora 10:30 în fiecare zi de luni, marți și vineri doar pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Scandal pe bilete la derby-ul cu Rapid: „Opriși ipocrizia”

Ultrașii lui Dinamo au răspuns virulent după ce suporterii giuleștenilor au cerut mai multe bilete pentru confruntarea de pe Arena Naționala. Aceștia își doreau să aibă 5.000 de tichete la derby-ul din Capitală.

„Opriți ipocrizia! Pentru colivia asta meschină, cu un cearceaf alb pus intenționat pentru a vă bate joc de oaspeți, vreți peluză întreagă pe Arenă?! Ar fi multe de dezgropat, dar enumerăm doar câteva. În tur, oricât ați arunca vina pe jandarmerie, știm că șicanele și interzicerea coregrafiei Magneto au fost venite de la voi.

ADVERTISEMENT

Să ne amintim de anii ’90-2002, când vă dădeam peluză întreagă pe Dinamo, vouă și steliștilor, ca mai apoi să începeți să faceți țarcuri mari, apoi mici, apoi și mai mici, apoi sus în ele sau un mic cotlon lateral al unei tribune. Voi ați f..ut mentalitatea după care plângeți acum”, a scris ultrașii.

Doi titulari își negociază plecarea înainte de Dinamo - Rapid

ADVERTISEMENT