Sport

Cum poate juca FCSB pe stadionul Ghencea! Vasile Dîncu a făcut anunțul: „Nimeni nu ar contesta acest lucru”

Vasile Dîncu, fostul ministru al Apărării Naționale, a vorbit despre cum ar putea FCSB să joace pe stadionul Ghencea.
07.11.2022 | 23:00
Cum poate juca FCSB pe stadionul Ghencea Vasile Dincu a facut anuntul Nimeni nu ar contesta acest lucru
Cum poate juca FCSB pe stadionul Ghencea! Vasile Dîncu a făcut anunțul. Sursă foto: cni.ro
ADVERTISEMENT

Politicianul a dezvăluit și o discuție pe care a purtat-o cu Marcel Ciolacu despre situația FCSB-ului, care nu a putut să evolueze până acum pe noua arenă.

Cum poate juca FCSB pe stadionul Ghencea

Vasile Dîncu a vorbit despre situația în care FCSB ar putea juca stadionul Ghencea: „Am vorbit cu prietenul meu Marcel Ciolacu, care mi-a zis că, în opinia sa, FCSB ar trebui să joace pe stadionul Steaua, pentru că este o echipă care joacă în cupele europene, o echipă importantă a noastră. 

ADVERTISEMENT

În primul rând, evident că orice club poate să solicite, să facă un contract, să închirieze Stadionul Steaua, în condițiile legale, nu atacând Ministrul Apărării în mass- media, prin punerea de presiune”.

„În noul Cod Administrativ scrie că orice bun care aparține Armatei trebuie închiriat numai cu Hotărâre de Guvern. Stadionul Steaua este unitate militară. 

ADVERTISEMENT

Există în acest moment un litigiu între FCSB și Steaua. Până nu se definitivează totul, suntem într-o situație confuză. Am discutat și cu Jandarmeria, în eventualitatea în care FCSB va ajunge să joace în Ghencea”, a mai spus Vasile Dîncu pentru pagina de Facebook AS47.

„E o situație periculoasă în opinia mea!”

„Având în vedere faptul că cele două galerii sunt adversare de ani de zile, nu știu dacă putem ține ordinea publică în astfel de situații. Este o situație periculoasă în opinia mea.

ADVERTISEMENT

Bătălia lui Gigi Becali de a ocupa spațiul Stelei este una simbolică, dar lucrurile nu sunt rezolvate”, a continuat Vasile Dîncu.

„Dacă din punct de vedere juridic se va ajunge la concluzia că FCSB este moștenitoarea de drept a Stelei, atunci nimeni nu ar mai contesta acest lucru. 

ADVERTISEMENT

Dar stilul acesta de a jigni un ministru, mai mulți generali de la Steaua, nu cred că este calea cea mai bună și cea mai democratică pe care a ales-o Gigi Becali”, a mai spus fostul ministru al Apărării Naționale.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1.95 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la Oțelul Galați – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT