Life

Cum poate numele să-ți influențeze viața și destinul. Numerologul Adam Stavarache: “Are o mare putere”

Adam Stavarache a explicat cum poate numele să-ți influențeze viața și destinul. Numerologul a spus că acesta “are o mare putere”.
12.04.2024 | 14:38
Cum poate numele sati influenteze viata si destinul Numerologul Adam Stavarache Are o mare putere
Adam Stavarache a spus cum poate numele să influențeze viața cuiva. Sursa foto: Freepik, Tik Tok/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adam Stavarache a explicat cum poate numele să influențeze viața și destinul unei persoane. Acest aspect are un impact uriaș asupra cuiva, potrivit cunoscutului numerolog.

Numerologul Adam Stavarache a spus cum poate numele să-ți influențeze viața și destinul

Numerologul Adam Stavarache a explicat cum poate numele să influențeze soarta unei persoane. Cei care aleg numele copiilor trebuie să țină cont și de faptul că acest lucru vine cu o semnificație puternică în viața cuiva.

ADVERTISEMENT

Poate te-ai întrebat, cel puțin o dată, în ce fel ar putea numele să influențeze viața. Potrivit numerologului, unele nume pot fi percepute într-un mod diferit de către oameni.

“Mulți m-ați întrebat ce înseamnă numele sau de ce atragem numele. Trebuie să știți că el ne influențează soarta, destinul, caracterul, ne influențează imaginea pe care ne-o creăm.

ADVERTISEMENT

Nu este una cu ceea ce suntem noi numele, dar ne face să devenim una cu ceea ce este numele, adică o știință a noastră se adaptează la vibrația energetică a numelui, de aceea uneori percepem anumite nume copilăroase și anumite nume destul de dure, pragmatice, pentru că acea persoană se adaptează inconștient, devii una cu numele tău, una cu soarta numelui”, a explicat Adam Stavarache într-un clip video postat pe Tik Tok.

Numele pentru copii trebuie alese cu multă înțelepciune, iar părintele trebuie să țină cont de unele aspecte, precum data nașterii. Numele nu influențează doar soarta și destinul, ci și personalitatea.

ADVERTISEMENT

“De aceea, eu spun că atunci când alegi un nume pentru o companie, pentru un copil, îl alegi cu o mare înțelepciune, ținând cont de data nașterii și de ceea ce vrea părintele să manifeste în viața copilului. Cel mai important este data de naștere.

Așadar, numele îți influențează soarta și destinul, dar și personalitatea ta. El chiar are o mare putere și cei care știu lucrul acesta îl pot confirma”, a mai spus numerologul.

ADVERTISEMENT

Cât de importantă este data nașterii

Un alt detaliu important din viața unei persoane este data nașterii. Potrivit numerologului, alegem o anumită zi de naștere pentru a învăța anumite lecții.

Ziua în care te-ai născut poate avea o influență asupra lucrurilor pozitive sau negative din viața ta. Este important cum sunt gestionate aceste provocări din viață.

“În numerologie, ziua de naștere reprezintă softul tău. Practic, ai ales această zi de naștere ca tu să înveți anumite lecții pe acel cod. Lecțiile le poți trăi într-un mod pozitiv ca fiind percepute, dar pot fi percepute și negativ.

Cel mai important este să-ți dea energia corect pe softul cu care tu ai venit, adică a zilei tale de naștere, pentru că soarta, viața ta se va îmbunătăți”, a explicat Adam Stavarache.

ADVERTISEMENT
Tags: