Sport

Cum poate profita România de marea problemă a Israelului. Ce s-a întâmplat cu naționala lui Hazan în ultimele 19 meciuri

Israel se află la coada clasamentului. Naționala lui Hazan a înregistrat o statistică alarmantă înaintea meciului cu România din preliminariile Euro 2024.
09.09.2023 | 21:06
Cum poate profita Romania de marea problema a Israelului Ce sa intamplat cu nationala lui Hazan in ultimele 19 meciuri
România poate profita de o statistică alarmantă a Israelului. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

România primește vizita Israelului în etapa cu numărul 5 din preliminariile Euro 2024, sâmbătă, 9 septembrie, ora 21:45. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că până în dimineața meciului au fost vândute 45.000 de bilete, astfel, „tricolorii” vor avea parte de o susținere masivă din tribune.

Israel, la coada clasamentului! De ce România e favorită să marcheze contra naționalei lui Hazan

Israel și România sunt principalele contracandidate la locul secund în grupa I, care asigură prezența la Campionatul European din 2024. Naționala lui Edi Iordănescu se află pe locul 2, cu 8 puncte după patru meciuri, la un punct în fața Israelului.

ADVERTISEMENT

Naționala lui Alon Hazan înregistrează o statistică alarmantă înaintea meciului cu România: a primit gol în fiecare dintre ultimele 19 partide, fie amicale sau oficiale. Ultima oară când Israel a scăpat fără gol primit s-a întâmplat pe 1 septembrie 2021, în victoria cu Insulele Feroe.

În urmă cu doi ani, Israel a câștigat cu Insulele Feroe, scor 4-0 în preliminariile Cupei Mondiale din Qatar. Naționala lui Alon Hazan vrea să pună capăt seriei negative la meciul cu România din preliminariile Euro 2024.

ADVERTISEMENT

Liechtenstein, singura cu cifre mai slabe decât Israel

Referitor la meciurile consecutive cu gol primit doar Liechtenstein, dintre echipele din Europa, a înregistrat cifre mai slabe decât Israel. Naționala care face parte din grupa J a preliminariilor Euro 2024 a primit gol în ultimele 28 de partide.

Totuși, statistica este foarte îngrijorătoare pentru Israel, care se află din acest punct de vedere sub naționale, precum Insulele Feroe (13 meciuri), Armenia (12 meciuri), San Marino (8 meciuri) sau Gibraltar (5 meciuri).

ADVERTISEMENT

Cu Alon Hazan pe bancă, Israel a marcat în 10 din totalul de 11 meciuri. Mai mult decât atât, Israel a marcat cel puțin câte două goluri în 8 dintre cele 11 partide. Israelienii au primit goluri în toate cele 11 partide cu Alon Hazan la cârmă.

„Este responsabilitatea noastră a tuturor, nu doar a apărării și a portarului. Trebuie să facem un joc defensiv bun și un joc ofensiv bun. Va trebui să fim la capacitate maximă pentru a câștiga și sperăm să facem asta”, a comentat Solomon, despre statistica alarmantă a naționalei Israelului.

ADVERTISEMENT

Manor Solomon, vedeta Israelului: „Am venit să câștigăm”

Manor Solomon este cel mai valoros jucător din lotul Israelului. Fotbalistul lui Tottenham are o cotă de piață de 18 milioane de euro, conform Transfermarkt. Jucătorul de 24 de ani consideră că meciul România – Israel nu este decisiv pentru naționala lui Alon Hazan în ceea ce privește calificarea la Euro 2024.

„Acesta este un joc foarte, foarte important. Nu cred că va stabili dacă ne calificăm sau nu (n.r. Euro 2024). Toată lumea știe ce înseamnă victorie sau înfrângere. Venim cu scopul de a înregistra un rezultat bun, venim să câștigăm.

Nu știu cât de mult ne va servi un egal și bineînțeles că nu trebuie să pierdem aici. Îmi dă motivație să fiu vedeta echipei. Sunt bucuros că se uită la mine și vor să ajut echipa cât mai mult posibil.

Am un grup uimitor de jucători în spate, cu mult talent. Unii dintre ei cu experiență. Sunt sigur că împreună putem înregistra un rezultat foarte bun. E un sentiment foarte bun în echipă și vom vedea ce va fi. Visul meu este să ajung la Euro cu echipa națională a Israelului”, a mai spus Solomon.


  • 2,09 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru „ambele marchează: nu” la meciul România – Israel

ADVERTISEMENT