Life

Cum poți citi mesajele de pe telefon pe care le-ai șters din greșeală. Trucurile simple care te vor salva

Cum poți citi mesajele șterse de pe telefon. Mulți pierd informații prețioase și se tem că nu le mai pot recupera niciodată
21.02.2024 | 18:06
Cum poti citi mesajele de pe telefon pe care leai sters din greseala Trucurile simple care te vor salva
Cum poți citi mesajele de pe telefon șterse din greșeală. Sursa foto: Pexels
ADVERTISEMENT

Te-ai întrebat și tu cum poți recupera mesajele șterse de pe telefon? Se întâmplă uneori să pierdem informații importante pentru că apăsăm pe anumite butoane, însă cazul nu este unul pierdut. Iată ce trebuie să faci!

Cum poți recupera mesajele șterse de pe telefon

Dacă vrei să știi cum să ai din nou acces la mesajele pe care pe care le-ai șters, află că există mai multe metode, atât dacă ai iPhone, cât și Android. Chiar dacă puțini utilizatori știu acest lucru, anumite aplicații de mesagerie și platforme au un fișier special, unde sunt stocate temporar mesajele șterse recent.

ADVERTISEMENT

De pildă, aplicația iMessage păstrează mesajele șterse timp de 30 zile. Pentru a le accesa, intră în lista de conversații, apasă pe Edit în colțul din stânga sus. Ulterior, apasă e Show Recently Deleted și selectează mesajele care te interesează, apoi apăsă pe Recover.

Dacă ai un alt telefon, verifică setările aplicației tale de mesagerie pentru a afla dacă ai un astfel de fișier și a afla pentru ce perioadă sunt păstrate mesajele în el înainte de a fi șterse definitiv.

ADVERTISEMENT

Pentru utilizatorii de telefoane Samsung, în aplicația preinstalată poți accesa fișierul Trash. De aici, găsește mesajul șters, ține apăsat pe el și apoi selectează Restore All.

Există și aplicații de recuperare

Pe de altă parte, dacă te întrebi cum poți citi mesajele șterse de pe telefon, o variantă este să te asiguri că salvezi periodic mesajele șterse de pe telefon. Dacă faci asta, atunci există mai multe șanse să ai acces la informațiile pierdute.

ADVERTISEMENT

Poți face asta atât cu ajutorul unor aplicații specifice sau chiar cu sistemul de operare al smartphone-ului. Însă, atunci când alege să le recuperezi cu datele astea, telefoanele trebuie să treacă printr-o resetare din fabrică.

În plus, mai sunt și aplicații de recuperare la care poți apela la o astfel de funcție dezvoltată de experți. O metodă de acest tip este foarte utilă mai ales în situație în care nu ți-ai salvat versiunile vechi ale telefonului.

ADVERTISEMENT

De obicei, aceste aplicații scanează telefonul pentru date care au fost deja șterse, iar acestea includ și mesajele. De menționat este că metoda poate cere mai mult timp, uneori și câteva ore.

ADVERTISEMENT
Tags: