Life

Cum poți primi un voucher de 1000 de lei de la Digi RCS – RDS. Oferta e limitată

Cum poți primi un voucher de 1000 de lei de la Digi RCS - RDS? Oferta e limitată, iar o mulțime de persoane pot profita de ea chiar acum.
14.04.2024 | 16:45
Cum poti primi un voucher de 1000 de lei de la Digi RCS  RDS Oferta e limitata
Cum poți primi un voucher de 1000 de lei de la Digi RCS - RDS. Sursă foot: Pinterest, freepik / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum poți primi un voucher de 1000 de lei de la Digi RCS – RDS? Gigantul în telecomunicații a lansat o ofertă limitată pentru clienții săi. Aceștia pot beneficia de numeroase avantaje.

Cum poți primi un voucher de 1000 de lei de la Digi RCS – RDS

Digi RCS – RDS le oferă clienților săi șansa să primească un voucher de 1000 de lei. E foarte ușor să te bucuri de această ofertă, iar la final vei avea un dispozitiv la un preț atrăgător.

ADVERTISEMENT

Astfel, clienții care precomandă telefonul Xiaomi 14 Ultra până pe 16 aprilie primesc un voucher de la Digi RCS -RDS în valoare de 1000 de lei. Acesta se aplică automat la prețul final de vânzare, înainte de plata produsului.

Trebuie menționat faptul că această campanie lansată de cei de la Digi RCS – RDS a început deja de pe 3 aprilie. Astfel, clienții mai au la dispoziție doar două zile pentru a se bucura de acest avantaj.

ADVERTISEMENT

Cum funcționează această precomandă? Conform informațiilor disponibile pe site-ul celor de la Digi, odată făcută precomanda, clientul va fi contactat de un reprezentat al companiei.

Oferta este valabilă doar până pe 16 aprilie

Mai departe, trebuie confirmate datele legate de plată și de livrare, dar și comanda în sine. Cât costă telefonul Xiaomi 14 Ultra odată aplicat voucherul de 1000 de lei de la Digi RCS – RDS?

ADVERTISEMENT

Clientul plătește la final 6299 lei. În ceea ce privește prețul pentru un abonament la acest telefon, conform companiei dacă se face și portarea și este ales un abonament Nelimitat de 12 rate, e nevoie de un avans de 3.199 lei. Totodată, abonamentul lunar va fi de 258 de lei.

„Precomandă telefonul Xiaomi 14 Ultra, în perioada 3-16 aprilie 2024, și beneficiezi de un e-voucher în valoare de 1000 lei, care se aplică automat la prețul final de vânzare, înainte de plata produsului.

ADVERTISEMENT

„Vei fi contactat de un reprezentant DIGI în vederea confirmării comenzii și a detaliilor legate de plată și livrare. Prețul de vânzare din această pagină este fără voucher aplicat. Prețul final cu voucher aplicat este de 6299 lei. Prețul final la portare cu abonament Nelimitat x 12 rate: Avans 3199 lei 12 rate: 258 lei”, este oferta Digi RCS – RDS pentru acest telefon de pe site-ul oficial.

Menționăm faptul că telefonul poate fi achiziționat și fără abonament. În acest caz însă, prețul este unul ceva mai mare, având în vedere că voucherul nu se aplică. Este vorba despre suma de 7299 lei.

ADVERTISEMENT