Life

Cum poți să blochezi apelurile nedorite pe Whatsapp. Opțiunea simplă de care nu mulți știu

Apelurile nedorite de pe Whatsapp pot fi blocate într-un mod cât se poate de simplu. Există o opțiune în acest sens de care nu multe persoane știu.
07.03.2023 | 07:58
Cum poti sa blochezi apelurile nedorite pe Whatsapp Optiunea simpla de care nu multi stiu
Metoda prin care poți bloca apelurile nedorite de pe Whatsapp. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Whatsapp este de departe una dintre cele mai utilizate aplicații de chat. Nenumărate persoane o folosesc pentru business și de asemenea și comunicarea cu cei dragi este una mult mai simplă prin intermediul ei. Ce trebuie să mai știm însă despre Whatsapp?

Metoda prin care poți bloca apelurile nedorite pe Whatsapp

În primul rând aplicația are nenumărate opțiuni, unele dintre ele fiind mai puțin cunoscute publicului larg. Știai spre exemplu că Whatsapp vrea să introducă o nouă funcție care te ajută să scapi foarte ușor apelurile nedorite? Metoda este una extrem de simplă și nu e nevoie decât de câteva apăsări.

ADVERTISEMENT

De când au fost introduse comunitățile în aplicația Whatsapp, nenumărați utilizatori pot ajunge să se confrunte cu apeluri nedorite din partea unor persoane necunoscute și nu numai. Din fericire însă, se pare că WhatsApp lucrează la o modalitate de a le eradica.

Într-adevăr, Whatsapp oferă încă de la început opțiunea prin care un utilizator îl poate bloca pe altul astfel încât să nu mai existe niciun deranj. Ce se întâmplă însă dacă nu vrem să ajungem în acest punct și vrem să prevenim anumite apeluri neplăcute? Și aici există soluții.

ADVERTISEMENT

Whatsapp are în plan să le ofere utilizatorilor un nou instrument pentru a reduce la tăcere apelurile spam. Deși acestea vor apărea în continuare în lista de notificări și apeluri, nu vor mai putea să vă deranjeze sunând efectiv, iar asta este o veste bună pentru unii utilizatori.

Noua opțiune pentru blocarea apelurilor nedorite pregătită de Whatsapp. Sursă foto: WABetaInfo
Noua opțiune pentru blocarea apelurilor nedorite pregătită de Whatsapp. Sursă foto: WABetaInfo

Când va fi disponibilă opțiunea pentru Whatsapp

Astfel, toți cei care au Whatsapp ar putea în curând să își activeze opțiunea de reducere la tăcere a apelanților necunoscuți din setări. Această funcție are mai multe avantaje, cum ar fi reducerea întreruperilor și evitarea potențială a apelurilor spam, a declarat WABetaInfo, care a descoperit noua funcție.

ADVERTISEMENT

Vestea proastă este însă că nu este clar momentul în care această opțiune va putea fi disponibilă pentru toți utilizatorii din întreaga lume. Ce se știe deja însă, este faptul că WhatsApp lucrează în mod constant la noi funcții și gadgeturi noi, astfel încât experiența să fie cât mai plăcută pentru utilizatori.

În momentul în care opțiunea va fi disponibilă însă, cel mai probabil aceasta va fi extrem de utilă pentru nenumărați utilizatori, având în vedere faptul că nu de puține ori se poate întâmpla să ne trezim cu unele apeluri neplăcute, în diferite momente ale zilei, arată The Sun.

ADVERTISEMENT

O altă veste bună pentru utilizatorii de Whatsapp este că aceștia își pot da seama dacă cineva le-a accesat sau nu telefonul pentru a le citii mesajele din aplicație. Metoda este de asemenea una foarte simplă și există nenumărate semne prin care putem observa acest lucru. 

ADVERTISEMENT