Life

Cum reușește Kate Middleton să-și ascundă bretele de la sutien. Secretul a fost dezvăluit și orice femeie trebuie să-l știe

Ce face Kate Middleton pentru a nu se vedea bretele de la sutien. Taina a fost elucidată și e bine să o folosească toate femeile.
01.10.2023 | 18:45
Cum reuseste Kate Middleton sasi ascunda bretele de la sutien Secretul a fost dezvaluit si orice femeie trebuie sal stie
Ce face Kate Middleton pentru a nu se vedea bretele de la sutien. Taina a fost elucidată și e bine să o folosească toate femeile. Sursa foto: hepta.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum reușeste Prințesa de Wales să-și ascundă bretelele de la sutien. Secretul a fost dezvăluit și orice femeie trebuie să-l știe. Soția Prințului William are o etichetă foarte clară de la care nu se abate niciodată.

Ce face Kate Middleton pentru a nu se vedea bretele de la sutien. Taina a fost elucidată și e bine să o folosească toate femeile

Ce face Kate Middleton pentru a nu se vedea bretelele de la sutien. Ei bine, taina a fost elucidată și e bine să o folosească toate femeile, mai ales atunci când poartă rochii decoltate, haine mulate sau din materiale fluide.

ADVERTISEMENT

Myka Meier, o autoare cunoscută în Statele Unite ale Americii, a explicat pe contul de Instagram la ce trucuri apelează Prințesa de Wales. Metoda este folosită de toate persoanele care fac parte din Casa Regală Britanică.

În felul acesta sunt evitate anumite ”greșeli” când vine vorba de garderobă. Concret, expertul în etichetă susține că soția Prințului William apelează cu mare încredere la lenjeria de corp modelatoare și la bretelele invizibile pentru sutien.

ADVERTISEMENT

„Lenjeria intimă și sutienele sunt considerate articole de îmbrăcăminte personale, ceea ce înseamnă că membrii regali sunt obligați să fie atenți la acest aspect, să nu iasă în evidență. 

Există câteva opțiuni pentru a ascunde bretelele sutienului, una dintre ele fiind un sutien care este, de fapt, cusut în piesa vestimentară. O doua opțiune este îmbrăcămintea modelatoare fără bretele. 

ADVERTISEMENT

Aceasta reprezintă, de fapt, o singură piesă care, fie se fixează în partea de jos, fie are picioare atașate”, a explicat expertul regal din SUA, pe social media, conform publicației britanice Daily Mail.

Ponturile folosite de Kate Middleton

Kate Middleton are numeroase ponturi pe care le folosește în materie de vestimentație. Ducesa de Cambridge, în vârstă de 38 de ani, apelează adesea la costume care „măresc staticitatea” ca rochiile să nu fie luate de vânt.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva vreme se spunea că regretata Regina Elisabeta a II-a nu ieșea din casă fără câteva greutăți circulare de plumb care erau cusute în interiorul tivului. Fiecare ținută de acest fel era făcută manual de un croitor regal.

ADVERTISEMENT