Life

Meghan Markle, făcută praf din cauza ținutei aniversare: “E un dezastru”

Ducesa de Sussex a fost aspru criticată în mediul online după ce a îmbrăcat la petrecerea aniversară o rochie în dungi deloc pe placul internauţilor.
04.08.2023 | 21:30
Meghan Markle facuta praf din cauza tinutei aniversare E un dezastru
Meghan Markle, făcută praf din cauza ţinutei aniversare / sursa foto: hepta.ro / fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Meghan Markle e din nou în centrul atenţiei. Asta după ce şi-a atras o serie de critici negative din cauza ţinutei aniversare pe care a purtat-o la o cină romantică.

Meghan Markle, făcută praf din cauza ținutei aniversare. Ce ‘complimente’ a primit din partea internauţilor

La braţul Prinţului Harry, Meghan a ieşit în oraş pentru a sărbători în avans împlinirea celor 42 de ani. Şi în loc să primească urări de ‘la mulţi ani’, a primit complimente care nu-i fac cinste deloc, cel puţin unei Ducese.

ADVERTISEMENT

Se pare că ţinuta pe care a ales-o pentru o ieşire romantică la restaurant nu a fost deloc pe placul internauţilor. Criticile, neavizate ce-i drept, au curs râuri râuri la adresa Ducesei, iar platforma Twitter a devenit un ring al opiniilor pro şi contra rochiţa buclucaşă.

Şi când spunem rochiţa buclucaşă, ne referim la o rochie simplă, mulată pe corp, fără mâneci sau bretele. Până aici nimic ieşit din comun. Însă ce n-a fost deloc pe placul haterilor din online a fost imprimeul cu dungi alb-negre.

ADVERTISEMENT

Iar de aici până la a fi comparată cu celebra zebră Marty nu a mai fost decât un singur pas. Inadmisibil”. ”Acum zici c-a ieșit din pușcărie.” ”Este varianta umană a zebrei Marty din Madagascar?”, au fost câteva dintre ‘complimentele’ primite de Meghan.

Meghan Markle, taxată dur din cauza rochiei aniversare

Se pare că nu doar imprimeul stil zebră i-a deranjat pe criticii din online, ci mai mult faptul că Ducesa nu-şi respectă statutul. Şi a îmbrăcat seara o rochie care s-ar fi potrivit mai degrabă la plajă.

ADVERTISEMENT

Iar criticile nu s-au oprit aici. Internauţii au taxat-o grav pe Ducesa de Sussex. Ba chiar au sugerat designerilor să o plătească ca nu cumva să poarte vreodată creaţiile lor.

”Voi râdeți de ea? Cu asemenea alegeri, designerii ar trebui s-o plătească să NU le poarte hainele niciodată! Este un dezastru, în materie de fashion. Ar putea câștiga relaxată Olimpiada pentru cea mai îngrozitoare ținută. Așa arată 42 de ani?”, au fost câteva dintre cele mai răutăcioase comentarii pe de Twitter.

ADVERTISEMENT

Înainte să fie bombardată din toate părţile din cauza alegerii sale vestimentare, Meghan şi Harry s-au bucurat însă de o cină romantică. Cei doi au fost surprinşi extrem de bine dispuşi, în timp ce părăseau restaurantul preferat al vedetelor din Montecito.

 

ADVERTISEMENT