Life

Cum s-a ales Veronica Stegaru cu porecla Vulpița. Legătura lui Viorel cu acest apelativ

Veronici Stegaru a fost poreclită “Vulpița” după ce a devenit cunoscută.
13.06.2021 | 21:27
Cum sa ales Veronica Stegaru cu porecla Vulpita Legatura lui Viorel cu acest apelativ
ADVERTISEMENT

Veronica și Viorel au devenit cunoscuți peste noapte după ce au apărut seară de seară la o emisiune TV. Astfel, au avut parte de aproape 8 luni de celebritate expunându-și viața privată în public.

Veronica Stegaru s-a ales cu porecla Vulpița după primele apariții. Puțini s-au gândit încă de unde a venit aceasta.

ADVERTISEMENT

Cum s-a ales Veronica Stegaru cu porecla Vulpița

Povestea Veronicăi și a lui Viorel a atras atenția multor telespectatori. Femeia a apărut la televizor povestind fără nicio reținere cum a avut mai multe relații cu diferiți bărbați, deși era căsătorită cu Viorel.

Imediat a fost asociată cu o vulpe șireată care indiferent ce face vrea să pară nevinovată. Inițial femeia din Blăgești a declarat că a fost violată, pentru a stârni compasiunea oamenilor. În final a recunoscut că mințise și de fapt toate relațiile pe care le-a avut au fost cu consimțământul ei.

ADVERTISEMENT

“Da, știm toți că l-a înșelat pe Viorel de multe ori. Vai de capul ei!

Se mai miră de ce spun toți de ea pe aici că e așa și pe dincolo. (..) aici lumea știe cine e Veronica, de multe ori a auzit Viorel despre ea că îl înșală”, declara o vecină la momentul respectiv.

Vulpița a devenit mămică pentru a doua oară

În luna mai, Veronica Stegaru a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a născut un băiețel perfect sănătos. Vulpița i-a surprins pe toți anul trecut în luna noiembrie când a anunțat că este din nou însărcinată.

ADVERTISEMENT

Aceasta mai are o fetiță în vârstă de 4 ani pe care o cheamă Maria. Nu de puține ori, Veronica a fost aspru criticată fiind acuzată că își neglijează copilul și face orice pentru a deveni celebră.

Veronica și Viorel au anunțat inițial că pe micuț îl va chema Radu Constantin. Apoi s-au răzgândit, iar cel mai nou membru al familiei Stegaru se va numi Daniel Lilian, așa cum au dorit nașii cuplului.

ADVERTISEMENT

“Fetița mea îmi tot spunea să-i fac un frățior. Am fost foarte bucuroasă că este băiat”, spunea Vulpița, la Acces Direct.

Cei doi se pare că și-au găsit liniștea și trăiesc fericiți după ce s-au întors la Blăgești.

ADVERTISEMENT