Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum s-a dezintegrat apărarea FCSB la 0-4 cu Rapid: “Târnovanu, principalul vinovat!”. Cine putea rezolva problemele

Specialiştii de la FANATIK SUPERLIGA au analizat derby-ul Rapid - FCSB 4-0. Apărarea roş-albaştrilor a fost vraişte, iar Târnovanu a avut cea mai slabă prestaţie din acest sezon.
10.03.2024 | 16:45
Cum sa dezintegrat apararea FCSB la 04 cu Rapid Tarnovanu principalul vinovat Cine putea rezolva problemele
Cum s-a dezintegrat apărarea FCSB la 0-4 cu Rapid: “Târnovanu, principalul vinovat!”. Cine putea rezolva problemele. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a umilit FCSB cu 4-0 pe Arena Naţională, cu peste 45.000 de oameni în tribune. La început de play-off, roş-albaştrii mai au patru puncte avans în fruntea clasamentului şi titlul se joacă.

Cum s-a dezintegrat apărarea FCSB la 0-4 cu Rapid

Specialiştii FANATIK SUPERLIGA au analizat în direct gafele din apărarea roş-albaştrilor. A fost haos în defensiva lui Charalambous, iar Târnovanu a făcut şi el cel mai slab meci din actuala stagiune.

ADVERTISEMENT

Ce au spus Valeriu Răchită, Mihai Stoichiţă şi Alin Buzărin despre prestaţia apărătorilor de la FCSB, care a luat pentru prima dată în actuala stagiune patru goluri:

Vivi Răchită: “Aici Chiricheş putea să rezolve. Prin valoarea lui, prin plasament o rezolva. Nu trebuie să alergi prea mult. La primul gol, Radunovic îl scoate din offside pe Iacob”

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiţă: “N-am văzut până acum fundaşii laterali să fie cu cinci metri în spatele fundaşilor centrali. Uitaţi-vă la faze, m-am crucit. Să ieşi din sistemul de apărare, să creezi o zonă de offside. Hai mă…

Stoichiţă: “Golul patru este, din nou, o gafă în apărarea celor de la FCSB. Singurul lucru pozitiv după meci este discursul steliştilor”

Şi eu am avut senzaţia că putea să iasă Târnovanu. Dar a fugit mingea de el, era foarte greu să iasă. L-am întrebat pe Leo Toader, care era în faţa mea şi mi-a spus că era greu să iasă acolo.

ADVERTISEMENT

Golul doi cred că este singurul care are o doză de noroc. Golul patru este, din nou, o gafă în apărarea celor de la FCSB. Singurul lucru pozitiv după meci este discursul steliştilor.

Cred că au înţeles ceea ce li s-a întâmplat. Atitudinea lor după meci a fost foarte realistă, o chestie de reîmprospătare a energiei”. 

ADVERTISEMENT

Buzărin: “Nu iese şi nici nu apără. Este principalul vinovat!”

Alin Buzărin: “Când e lungă pe Krasniqi acolo, te aştepţi să îl vezi pe Târnovanu acolo. El n-a venit. Este gol de portar. Nu iese şi nici nu apără. Este principalul vinovat!” 

Cum s-a dezintegrat apărarea FCSB la 0-4 cu Rapid: “Târnovanu, principalul vinovat!”

ADVERTISEMENT