Life

Cum s-a îmbrăcat Anamaria Prodan la petrecerea de ziua sa. Impresara a împlinit 51 de ani și a făcut furori

Anamaria Prodan a arătat ca o adevărată regină la petrecerea de ziua sa de naștere. Impresara a împlinit 51 de ani și a ales o ținută inedită.
17.12.2023 | 13:55
Cum sa imbracat Anamaria Prodan la petrecerea de ziua sa Impresara a implinit 51 de ani si a facut furori
Cum și-a sărbătorit Anamaria Prodan ziua de naștere. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan nu putea lăsa să treacă neobservată ziua sa de naștere. Impresara a sărbătorit într-un club de fițe din București, unde și-a chemat prietenii și a purtat o ținută inedită. Tortul a fost, de asemenea, spectaculos.

Cum a sărbătorit Anamaria Prodan de ziua sa de naștere. A împlinit 51 de ani

Pentru Anamaria Prodan, vârsta este doar un număr și nu ezită să arate acest lucru. A sărbătorit împlinirea a 51 de ani într-un club de fițe din Capitală și nu degeaba a fost recent proclamată „femeia anului 2023” la o o gală mondenă.

ADVERTISEMENT

Impresara a ales o ținută cu care să fie sigură că iese în evidență. Mai exact, a ales un corset metalic și o rochie argintie, cu spatele gol și trenă, în stilul lui Jennifer Lopez, arătând exact ca o divă de la Hollywood.

Iar tortul nu poate fi altfel decât spectaculos. Acesta a avut șapte nivele și nu a fost adus pe clasica melodie „La mulți ani”, ci în stil mare: cu artificii, în timp ce pe fundal se auzeau acordurile imnului Champions League.

ADVERTISEMENT
Anamaria Prodan tort zi de naștere rochie artificii
Imagini de la ziua Anamariei Prodan.
Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram

La 51 de ani, în cea mai bună formă a sa

De altfel, Anamaria Prodan, care recent a apărut și la America Express, a recunoscut că acum, la 51 de ani, se simte mai bine ca niciodată. Impresara este în cea mai bună formă a sa. Iar când  a fost aleasă femeia anului, a avut un discurs care să demonstreze asta.

„În vârf, din nou. Eu și copiii mei suntem acolo sus și nu ne vom mai uita vreodată în jos, după năluci. Am înțeles toți că apa și uleiul nu se amestecă și că noi suntem învingătorii vieții!

ADVERTISEMENT

Îi mulțumesc lui Dumnezeu secundă de secundă pentru tot și celor ce au votat pentru titlul de femeia anului!”, a declarata Anamaria Prodan atunci când a ridicat trofeul.

În urmă cu câteva luni, a stârnit critici cu o postare din mediul online în care transmitea că arată mai bine decât fetele cu mult mai tinere decât ea. „Și slabă, și frumoasă, ca să muriți voi de ciudă, graselor și urâtelor.

ADVERTISEMENT

Care ar trebui să puneți mâna, la 20-25-30 de ani, să slăbiți și să aveți grijă de voi să ararăți și voi așa la 50 de ani. Mă rog pentru voi că în spatele calculatorului e ușor să scrii”, spunea impresara.

ADVERTISEMENT