Life

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în vizita oficială din Argentina. Ținuta aleasă a atras atenția tuturor din prima clipă

Ținuta purtată de Carmen Iohannis în vizita oficială din Argentina. Prima Doamnă a României a atras privirile tuturor celor prezenți.
27.04.2023 | 07:37
Cum sa imbracat Carmen Iohannis in vizita oficiala din Argentina Tinuta aleasa a atras atentia tuturor din prima clipa
Carmen Iohannis, în turneu diplomatic cu Klaus Iohannis, în America Latină. Sursa foto: facebook Andreea Tincu
ADVERTISEMENT

Carmen Iohannis a mers miercuri într-o vizită oficială în Argentina, ca parte dintr-un turneu diplomatic în America Latină și a tras toate privirile. Prima Doamnă a României a impresionat printr-o ținută care a pus-o frumos în evidență.

Ce ținută a avut Carmen Iohannis într-o vizită oficială din Argentina

Carmen Iohannis a fost însoțită, ca de obicei, de către soțul său, președintele Klaus Iohannis, în vizita diplomatică. Acesta din urmă a fost și el în centrul atenției, printr-un costum negru, clasic, la care a asortat o cămașă albă, o cravată de un albastru deschis și o pereche de pantofi negri.

ADVERTISEMENT

Klaus Iohannis și-a asortat corect vestimentația cu cea a soției. Prima Doamnă a purtat o nouă creație a designerului cu care colaborează de mulți ani, Andreea Tincu. Aceasta a îmbrăcat-o într-un costum alb, format din două piese, iar Carmen Iohannis a completat totul cu o pereche de pantofi crem și o geantă mică roz, ca o pată de culoare.

Pentru întreaga apariție, Carmen Iohannis pare că și-a ales bine și coafura. Și-a legat părul, făcându-și un coc, la spate și lăsându-și două șuvițe în față. ”Vizita oficială în Argentina. Prima Doamnă Carmen Iohannis poarta un deux-pièces elegant, semnat #andreatincu.”, a scris pe facebook Andreea Tincu.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut cum vor comenta ținuta și restul designerilor, deoarece sunt bine cunoscute criticile pe care le-a primit până acum Carmen Iohannis. O gafă vestimentară recentă pe care ar fi făcut-o Prima Doamnă a fost în luna martie, după ce a fost în Emiratele Arabe Unite.

În Abu Dhabi, Carmen Iohannis a optat pentru o coafură nu prea inspirată. La o rochie albă, cu o geantă de la un brand de lux, ea și-a prins părul într-o clamă, ca în mod obișnuit. Inclusiv vedete din țară s-au arătat revoltate: ”un clește de plastic, când noi ni-l punem atunci când mergem să spălăm vase sau să măturăm pe jos”, sunt spusele Oanei Roman.

ADVERTISEMENT
Carmen Iohannis
Coafura lui Carmen Iohannis din Abu Dhabi. Sursa foto: facebook

Ce fel de ținute preferă Carmen Iohannis

Un alt designer român cu care colaborează Carmen Iohannis este Eli Lăslean. În cadrul unui interviu, creatoarea de modă a oferit detalii despre gusturile vestimentare ale soției șefului statului, având în vedere că este pusă mai mereu la zid pentru stilul său.

Lui Carmen Iohannis i-ar plăcea ținutele simple, decente, dar care să-i pună totuși în evidență silueta și să se potrivească momentului. Totodată, tinde să se consulte cu designerii și prin telefon. Pentru a se asigura că nu va da greș, ea cere opinii trimițându-le fotografii.

ADVERTISEMENT

”Întotdeauna îi plac ținutele foarte simple, decente și care să îi pună în evidență silueta, să fie potrivite cu momentul vizitei pe care o face! Apreciez în mod deosebit gentilețea Primei Doamne, care de fiecare dată când poartă o ținută realizată pentru  dânsa, îmi trimite o fotografie și îmi mulțumește! Mă simt onorată!”,  a declarat Eli Lăslean pentru Click!

ADVERTISEMENT