Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum s-a petrecut infarctul lui Mircea Rednic. Filmul evenimentelor dezvăluit de patronul UTA

Mircea Rednic a avut probleme serioase săptămâna trecută. Antrenorul de la UTA a suferit un infarct după 3-1 cu FCSB, iar patronul arădenilor a povestit ce s-a întâmplat.
05.09.2023 | 15:06
Cum sa petrecut infarctul lui Mircea Rednic Filmul evenimentelor dezvaluit de patronul UTA
Cum s-a petrecut infarctul lui Mircea Rednic. Filmul evenimentelor dezvăluit de patronul UTA. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandru Meszar a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA. Patronul de la UTA Arad a vorbit despre interesul „textiliștilor” pentru Dorin Rotariu, dar și infarctul suferit de Mircea Rednic, după victoria cu FCSB, scor 3-1.

Detalii despre infarctul suferit de Mircea Rednic. Cum s-a întâmplat totul

Patronul celor de la UTA Arad a povestit care a fost filmul evenimentelor în ceea ce privește infarctul suferit de Mircea Rednic. „Mircea Rednic este foarte bine. Eu insist să se odihnească puțin, să se deconecteze puțin.

ADVERTISEMENT

El nu face acest lucru. Într-un fel ne bucurăm că e activ și că e cu noi, dar aș dori să fie un pic mai preventiv. Dar știți cum e, când ai în sânge fenomenul, e greu să stai departe.

(n.r. – cum ați reacționat când ați aflat?) Am rămas blocat. Mai mult pentru faptul că nu am fost anunțat. Totul a încercat să fie păstrat discret. Să nu dea semne de slăbiciune. El a anunțat doar 2-3 persoane, nu conducerea. Doar din staff-ul apropiat, team managerul și medicul. Până miercuri nu știam că el a avut probleme luni la meci.

ADVERTISEMENT

Eu miercuri am aflat când deja era în drum spre clinică. Atunci nu am știut deznodământul, dar m-au anunțat băieții că domnul Rednic merge la medic pentru că luni a avut ceva probleme. El discutând cu staff-ul medical al nostru sau alt staff medical a decis totuși să vadă ce a fost luni la meci. Bine a făcut. Trebuia să o facă și mai repede.

A făcut-o la pauză, într-adevăr. Nu când am marcat. La 2-1 de bucurie și a asociat staff-ul că au fost niște luări în brațe și s-a gândit că poate a fost strâns prea tare. Sper să nu fie din cauza zonei (n.r – referitor la problemele lui Ovidiu Hațegan). Vă spun ce este. Presiunea. Dar nu atmosferică”, a declarat Alexandru Meszar, în excluivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„La FCSB ar trebui să aibă antrenorii câte 4 stenturi”

„La FCSB ar trebui să aibă antrenorii câte 4 stenturi”, a adăugat Vivi Răchită. „Să știți că fiind un oraș mare, un jucător sau antrenor la FCSB se poate plimba liniștit. Nu vine toată lumea la el. Eu azi am ieșit puțin și deja am discutat cu mai mulți oameni jocul de ieri.

Oamenii sunt supărați pe noi. Vânzătoarea de la colțul străzii nu ne mai servește la fel de frumos la magazin dacă avem un rezultat rău. Asta e permanent în Arad. D-asta nu rezistă toți antrenorii, cum a fost Ilie Poenaru, care nu rezistă la presiune. A avut rezultate la echipe cu 2-3 sute de oameni în tribune”, a adăugat Meszar.

ADVERTISEMENT

Cea mai tare emisiune sportivă continuă în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe site-ul www.fanatik.ro. FANATIK SUPERLIGA vă așteaptă cu cele mai tari informații din fotbalul românesc LIVE, de la ora 10:30 și ÎN PREMIERĂ pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Cum s-a petrecut INFARCTUL lui Mircea Rednic | FILMUL evenimentelor dezvaluit de patronul UTA

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Pedala de accelerație. Greșelile pe care le fac mulți șoferi
Pedala de accelerație. Greșelile pe care le fac mulți șoferi
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde