Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum s-a produs ruptura dintre Arlauskis și Universitatea Craiova: „Scurt și la obiect!”

Giedrius Arlauskis a vorbit la FANATIK SUPERLIGA de ruptura bruscă de Universitatea Craiova. Portarul lituanian a spus că discuţia cu Mihai Rotaru a durat doar trei minute.
15.12.2023 | 14:12
Cum sa produs ruptura dintre Arlauskis si Universitatea Craiova Scurt si la obiect
Cum s-a produs ruptura dintre Arlauskis și Universitatea Craiova: „Scurt și la obiect!”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Giedrius Arlauskis a fost unul dintre cei mai importanţi jucători străini din istoria campionatului României. A câştigat titlul cu trei echipe diferite: Unirea Urziceni, FCSB şi CFR Cluj. El s-a retras la începutul acestui an de la Universitatea Craiova.

Cum s-a produs ruptura dintre Arlauskis și Universitatea Craiova: „Scurt și la obiect!”

Portarul lituanian s-a despărţit brusc de Universitatea Craiova. Arlauskis a gafat într-un meci cu Farul Constanţa, scor 1-2, fiind pus pe liber de Mihai Rotaru. Atunci a luat şi decizia de a se retrage din activitate.

ADVERTISEMENT

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Giedrius Arlauskis a povestit cum a decurs discuţia cu patronul Mihai Rotaru, dezvăluind că totul a fost scurt şi la obiect:

“A durat doar trei minute discuţia mea cu domnul Rotaru. Scurt şi la obiect. A zis nu ştiu ce. Am spus şi eu că nu mai am… Şi atunci am întrebat cum facem. Avem două luni de restanţe. 

ADVERTISEMENT

Au fost alea două luni şi am plecat. De ce să cer bani? Am plecat şi gata. A fost familia în Spania, în vacanţă. De la Craiova mi-am luat bilet şi am zburat direct la familie.

“18 ani de jucător profesionist şi 15 ani de când sunt plecat de acasă”

Atunci am spus “gata”. Era bucuroasă familia mea. Copii… 18 ani de jucător profesionist şi 15 ani de când sunt plecat de acasă. Când am venit, aveam 20 de ani. Am venit la Urziceni în decembrie 2007. 

ADVERTISEMENT

Am o conexiune cu România. Mă simt pe jumătate român, sincer. Când vin în România, este aceeaşi senzaţie când merg acasă. Nu am casă aici, dar sunt multe: oameni, poveşti, amintiri”, a spus Arlauskis la FANATIK SUPERLIGA.

Mihai Rotaru: “Am reziliat deja cu Arlauskis. Vreau să îi mulțumesc, a dat dovadă de caracter”

Mihai Rotaru a povestit la momentul respectiv că Giedrius Arlauskis nu mai intra în vizorul staff-ului tehnic: “Unii jucători sunt la final de contract, alții nu intră in vizorul staff-ului tehnic.

ADVERTISEMENT

Am reziliat deja cu Arlauskis. Vreau să îi mulțumesc, a dat dovadă de caracter. Totul a durat cinci minute, nu a cerut nici măcar un euro în plus. Nu a contat momentul de la Farul. Am început să ne reconsiderăm obiectivele”, a spus Rotaru în luna februarie.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT