Life

Cum s-a răzbunat o femeie pe iubitul ei după ce a fost părăsită. Bărbatul a suferit un șoc atunci când a văzut ce s-a întâmplat și nu a vrut să lase lucrurile așa

În ce fel și-a pedepsit o femeie fostul partener, după despărțire. Românul a trăit o mare dramă și a vrut să-și facă dreptate.
20.12.2023 | 08:15
Cum sa razbunat o femeie pe iubitul ei dupa ce a fost parasita Barbatul a suferit un soc atunci cand a vazut ce sa intamplat si nu a vrut sa lase lucrurile asa
În ce fel și-a pedepsit o femeie fostul partener, după despărțire. Românul a trăit o mare dramă și a vrut să-și facă dreptate. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cum s-a răzbunat o femeie pe iubitul ei după ce a fost părăsită. Bărbatul a suferit un șoc atunci când a văzut ce s-a întâmplat și nu a vrut să lase lucrurile așa. Oamenii legii au luat măsuri imediat în cazul acesteia.

În ce fel și-a pedepsit o femeie fostul partener, după despărțire. Românul a trăit o mare dramă și a vrut să-și facă dreptate

În ce fel și-a pedepsit o femeie fostul partener, după despărțire. Românul a trăit o mare dramă și a vrut să-și facă dreptate, mai ales că este vorba de distrugerea unui bun material care i-a adus un prejudiciu destul de mare.

ADVERTISEMENT

Doamna, originară din Alba Iulia, nu a suportat ideea că a rămas singură și a pus la cale un plan care a adus-o în arestul poliției. Aceasta nu a stat prea mult pe gânduri și a mers direct la autoturismul fostului iubit.

L-a avariat destul de rău, daunele ridicându-se la peste 2.000 de euro. Bărbatul a realizat că mașina personală i-a fost distrusă a doua zi, prin intermediul camerelor de supraveghere instalate pe lângă blocul în care locuiește.

ADVERTISEMENT

Incidentul s-a produs în timpul nopții, în jurul orei 01:00, în aprilie anul trecut. Nu a lăsat lucrurile așa și a mers direct la poliție. Și-a dat seama că totul a fost făcut intenționat și nu a dorit să treacă nepedepsită fapta.

„Declaraţia inculpatei privind faptul că a avariat toate componentele autoturismului ce aparţine victimei, mai puţin parbrizul acestuia, se coroborează cu imaginile surprinse de camerele de supraveghere.

ADVERTISEMENT

Din imaginile vizionate în şedinţa publică rezultă lovirea oglinzii din dreapta cu piciorul, producerea unor urme de zgâriere cu cheia pe portbagajul, portierele şi aripa din spate dreapta a autoturismului aflat în proprietatea persoanei vătămate”, scrie în dosar, conform ziare.com.

Ce pedeapsă a primit femeia din Alba Iulia

În prezent, femeia supărată s-a ales cu dosar penal pentru distrugere de bunuri. Judecătorii din Alba Iulia au condamnat-o în decembrie 2023 la plata unei amenzi penale. Aceasta este în valoare de 4.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a solicitat și daune materiale de 13.763 de lei, însă instanța i-a respins cererea. Din păcate, cererea a fost formulată prea târziu. Magistrații au mai spus că mașina a fost avariată la exterior și a rămas în stare bună de funcționare.

ADVERTISEMENT