Fotbal international

Cum s-a trăit Anglia – Franța 1-2 într-un pub din Londra. Baie cu bere la golul lui Kane, dezolare totală la ratarea penalty-ului. Video exclusiv

Fanii englezi au trecut prin toate emoțiile posibile la derby-ul cu rivala istorică Franța, din sferturile de finală ale Campionatului Mondial. Imagini dintr-un pub din Londra.
11.12.2022 | 00:34
Cum sa trait Anglia  Franta 12 intrun pub din Londra Baie cu bere la golul lui Kane dezolare totala la ratarea penaltyului Video exclusiv
56 de ani au trecut de la primul și ultimul Campionat Mondial câștigat de Anglia
ADVERTISEMENT

Anglia a fost aproape să trimită meciul în prelungiri, însă Harry Kane a șutat în tribune penalty-ul din minutul 86, la o fază care a adus aminte de David Beckham. FANATIK a surprins cum au trăit meciul dramatic mai mulți suporteri englezi într-un pub din zona Londrei.

Englezii știu să trăiască fotbalul la intensitate maximă. Au trecut de la extaz la agonie în Anglia – Franța

Anglia – Franța, meciul unei națiuni. Așa s-a simțit duelul împotriva Franței, rivala istorică a Albionului, într-un pub din Londra.

ADVERTISEMENT

Toate mesele au fost rezervate cu câteva zile înainte de meci, iar suporterii îmbrăcați în tricourile naționalei Angliei au început să vină cu mai bine de două ore înainte de startul partidei.

Fani englezi într-un bun din Londra la meciul Anglia - Franța
56 de ani au trecut de la primul și ultimul Campionat Mondial câștigat de Anglia

În pub-ul Top Golf Watford au fost prezenți peste 150 de suporteri englezi, care au cântat, s-au bucurat la golul lui Kane și s-au lamentat la ratarea antologică de la penalty-ul. Unii dintre fani nu am mai prins loc la mese și au urmărit întreaga partidă în picioare.

ADVERTISEMENT

Liniște de mormânt și nervi la primul gol marcat de Aurelien Tchouameni

Mijlocașul francez a reușit să deschidă scorul cu o super execuție spre nemulțumirea fanilor noștri englezi, care au fost reduși la tăcere.

Suporterii au fost nemulțumiți de arbitraj și au cerut un penalty la Kane, neacordat de arbitru. În cele din urmă, Anglia avea să primească penalty cu ajutorul arbitrajului video, iar momentul a fost sărbătorit ca la un gol.

ADVERTISEMENT

Reușita lui Harry Kane a făcut ca berea să sară din pahare și a declanșat nebunia într-unul dintre miile de pub-uri din Anglia care au fost pline ochi în toate orașele mari.

Golul al doilea marcat de Giroud i-a dărâmat din nou pe englezi. Suporterii și-au pus toate speranțele în Harry Kane

Reușita lui Olivier Giroud din minutul 78 a venit ca o nouă lovitură grea, însă fanii își puneau toate speranțele în golgheterul lor, Harry Kane. ‘Come on, Harry!’, s-a auzit de zeci de ori pe tot parcursul meciului din piepturile englezilor care au sperat până în ultima clipă într-o victorie.

ADVERTISEMENT

Și soarta le-a surâs încă o dată! Încă un penalty acordat cu VAR cu doar șase minute înainte de finalul partidei. Și din nou sărbătoare în toată Anglia! ‘Harry! Harry! Harry!’ se auzea obsesiv din glasurile englezilor care și-au pornit camerele video ale telefoanelor pentru a imortaliza golul Angliei.

Cele 30 de secunde până la executarea penalty-ului se scurg atât de greu, iar tensiunea e la cote maxime. Cam asta înseamnă ca echipa ta să aibă o lovitură de la unsprezece metri în finalul unei meci cu Franța din sferturile Campionatului Mondial. Numai că noi românii am uitat de mult acest sentiment unic.

Final de coșmar pentru suporterii englezi! It’s still not coming home…

Dezastru însă! Harry Kane șutează mult peste poartă, în tribunele stadionului Al Bayt de peste 68.000 de locuri. În imagini se poate observa cum un fan englez care aștepta execuția cu mâinile în cap se prăbușește la pământ, iar dezolarea cuprinde din nou localul. Așa s-a trăit probabil în fiecare familie de englezi.

Chiar și așa, nimeni nu l-a „crucificat” pe Harry Kane așa cum probabil s-ar fi întâmplat în România, dacă ar fi fost vorba de un „tricolor”.

  • 56 de ani au trecut de când Anglia a câștigat Campionatul Mondial
ADVERTISEMENT