Life

Cum s-a vindecat Andreea Marin de o boală grea. A dezvăluit metoda prin care a scăpat: ”Să nu te temi, să nu te ferești”

Cum a tratat Andreea Marin o afecțiune tot mai întâlnită. Fosta prezentatoare a vorbit despre soluția ideală pentru ea.
16.04.2023 | 16:13
Cum sa vindecat Andreea Marin de o boala grea A dezvaluit metoda prin care a scapat Sa nu te temi sa nu te feresti
Cum a tratat Andreea Marin o afecțiune tot mai întâlnită. Fosta prezentatoare a vorbit despre soluția ideală pentru ea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum s-a vindecat fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. de o boală grea. A dezvăluit metoda prin care a scăpat. Vedeta susține că nu trebuie să te temi și să nu te ferești de astfel de necazuri. Ce rol a avut partenerul de viață, Adrian Brâncoveanu.

Cum a tratat Andreea Marin o afecțiune tot mai întâlnită. Fosta prezentatoare a vorbit despre soluția ideală pentru ea

Andreea Marin a mărturisit cum a tratat o afecțiune tot mai întâlnită în rândul populației. Fosta prezentatoare de la Surprize, surprize a suferit o perioadă destul de lungă de depresie, dar a găsit soluția ideală pentru ea.

ADVERTISEMENT

Bruneta are numai cuvinte de laudă și aprecieri pentru bărbatul cu care formează un cuplu de aproximativ 7 ani. Renumita moderatoare TV are alături o persoană de încredere, care îi oferă înțelegere și siguranță.

În cele din urmă vedeta a realizat că fericirea înseamnă a fi în armonie cu sine, cât și echilibru. Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. consideră că bucuria apare atunci când te simți bine pe toate palierele vieții și există sănătate.

ADVERTISEMENT

„În primul rând, sprijinul meu, prietenul, omul căruia să poți să-i spui orice. Să nu te temi, să nu te ferești. Să ai această supapă, dacă vrei, în partenerul sau partenera de viață, că e valabil în ambele direcții.

Atunci când te întorci acasă să știi că și tăcând în brațele celuilalt îți e bine. Și că asta îți dorești, să alergi de oriunde ai fi, acasă în brațele acelui om, pur și simplu”, a spus Andreea Marin pentru unica.ro.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin, vindecată complet de depresie

Andreea Marin este vindecată complet de depresie în momentul de față. Fosta gazdă a emisiunii Nu există nu se poate susține că este vorba de o boală pentru care există tratament specializat, nicidecum de o vină.

După ce și-a stricat relațiile cu cei din jur și a ajuns să aibă insomnii serioase vedeta a apelat la psiholog. În acele momente simțea că nu este deloc o mamă bună pentru fiica sa și a actorului Ștefan Bănică Jr., Violeta.

ADVERTISEMENT

Toate aceste lucruri nu s-au rezolvat de la sine. Andreea Marin a cerut ajutor și nu a regretat nicio secundă că a făcut acest pas important. În prezent, este o persoană care se bucură de micile bucurii ale vieții.

ADVERTISEMENT