Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum s-au adaptat Selmani şi Edgar Ie la Dinamo: „Este un tip timid! Îl văd un pic mai retras!”

Selmani și Edgar Ie sunt așteptați să debuteze la Dinamo. Ce spune conducerea despre ultimele două transferuri ale lui Zeljko Kopic.
22.02.2024 | 08:05
Cum sau adaptat Selmani si Edgar Ie la Dinamo Este un tip timid Il vad un pic mai retras
Andrei Nicolescu a vorbit despre șansele ca Selmani și Ie să debuteze la Dinamo. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Selmani și Edgar Ie sunt ultimii doi jucători care pot pune umărul la salvarea de la retrogradare a lui Dinamo. Andrei Nicolescu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA și a explicat că fanii mai au de așteptat până la debutul lor.

Andrei Nicolescu, „săgeți” pentru cei care au criticat transferurile lui Dinamo: „S-au grăbit să îl catalogheze după primul meci”

Andrei Nicolescu a analizat transferurile lui Dinamo: „Încercăm cu toții să le dăm încredere, să fim aproape de ei. E foarte important că Abdallah e în formă și ne răsplătește. Noi avem nevoie acolo în față pentru că știți ce am suferit la eficiență. 

ADVERTISEMENT

Pentru Eddy Gnahore nu o surpriză. Cel puțin pentru noi. Comentatorii din România s-au grăbit să îl catalogheze după primul meci. Știam foarte bine ce ne poate aduce în plus și cred că ușor-ușor se integrează în conceptul lui mister”.

Astrit Selmani a fost în premieră rezervă la Dinamo, transferul atacantul kosovar fiind anunțat de FANATIK„Mă bucur foarte mult că n-a fost cazul să-l forțeze pentru că din câte știu adaptarea lui la efort ar fi fost puțin forțată dacă era nevoit să joace.

ADVERTISEMENT

E extraordinar că se integrează în grup și îl așteptăm cât mai repede să poată să își și dovedească aceste calități”, a mai spus administratorul special al lui Dinamo la FANATIK SUPERLIGA, emisiunea care e LIVE de la 10:30 în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO.

Andrei Nicolescu are mari așteptări de la Edgar Ie: „Va aduce un plus mare de calitate și viteză”

Edgar Ie este ultima mutare a lui Dinamo din această iarnă și care a fost dezvăluită de FANATIK. Andrei Nicolescu a recunoscut că jucătorul mai are însă nevoie de timp: „E un tip pe care eu îl văd foarte timid, retras. E diferit puțin față de cum e în teren, unde debordează de energie și de dinamică. A fost și la Săftica azi cu băieții, a făcut cunoștință cu toată lumea, a făcut primele analize pe parametrii fizici.

ADVERTISEMENT

Se va adapta pentru că are doi jucători de origine portugheză cu care se va integra mai rapid în grup și cred că va aduce și el un plus mare de calitate și viteză în ceea ce privește construcția jocului. 

Jucând la niște echipe de un anumit nivel a mai întâlnit atmosfere de genul ăsta. Iubirea și dragostea suporterilor o va simți pe pielea lui în momentul în care fanii noștri vor fi aproape de echipă în diverse momente care sunt mai puțin reliefate de televiziuni. 

ADVERTISEMENT

Gen parcări, hoteluri, locuri în care echipa își petrece timpul și acolo iubirea se vede mult mai real și dinamic față de stadion. Dar a fost atmosferă frumoasă, care nu avea cum să îl lase rece”.

Andrei Nicolescu, încântat de transferurile lui Dinamo din acest sezon

ADVERTISEMENT