Sport

Cum s-au descurcat cei 5 jucători transferați de Universitatea Craiova în iarna lui 2023! O țeapă de 650.000 de euro, trei certitudini și un necunoscut

Universitatea Craiova a transferat cinci jucători în iarna anului 2023, însă nu toți au confirmat în tricoul „alb-albaștrilor”.
11.06.2023 | 11:30
Cum sau descurcat cei 5 jucatori transferati de Universitatea Craiova in iarna lui 2023 O teapa de 650000 de euro trei certitudini si un necunoscut
Deziluzii și speranțe „alb-albastre”! Cum s-au descurcat transferurile din 2023 la Universitatea Craiova. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru i-a adus întâriri lui Eugen Neagoe la începutul mandatului de pe banca „alb-albaștrilor”, iar oltenii caută să continue campania de achiziții spectaculoase și în vară. Alex Mitriță este primul jucător care a semnat cu Universitatea Craiova după sfârșitul sezonului, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Câștigurile „alb-albaștrilor” din perioada de transferuri din iarnă! Cum s-au descurcat jucătorii la Universitatea Craiova

Eugen Neagoe a început schimbări în lotul „alb-albaștrilor” încă de la numirea la Universitatea Craiova, iar plecările pe bandă rulantă în Bănie continuă și după ratarea cupelor europene. Ionuț Vînă și-a reziliat contractul cu oltenii, iar Sergiu Hanca este aproape să îi urmeze calea mijlocașului crescut de Gică Hagi, așa cum site-ul nostru a anunțat.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova s-a despărțit în iarnă de Paul Papp, Dan Nistor, Eduard Florescu și Denis Rusu, iar oltenii au adus forțe proaspete în Bănie. Trupa lui Eugen Neagoe i-a transferat pe Juraj Badelj, Karlo Tomasec, Alex Ișfan, Gjoko Zajkov și Basilio Ndong.

FANATIK vă prezintă cum s-au descurcat transferurile din iarnă la formația din Bănie, dar și surprizele plăcute din primul „11” al lui Eugen Neagoe. „Geană” așteaptă întâriri și în această vară pentru ca Universitatea Craiova să aibă un cuvânt greu de spus în lupta pentru titlu.

ADVERTISEMENT

Alexandru Ișfan a fost primul transfer bombă la Universitatea Craiova, fiind transferat în schimbul a 650.000 de euro de la FC Argeș, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Internaționalul U21 a strâns 16 meciuri la formația din Bănie, însă fără vreo realizare importantă și este așteptat să confirme în tricoul „juveților” în sezonul viitor.

Basilio Ndong și Gjoko Zajkov sunt printre jucătorii transferați în 2023 care au reușit să își câștige un loc de titular la Universitatea Craiova. Fundașul central macedonean a fost una dintre cele mai importante piese din defensiva lui Eugen Neagoe, iar internaționalul ecuatorian s-a descurcat cu brio pe postul căpitanului Nicușor Bancu.

ADVERTISEMENT

Internaționalul macedonean a fost stâlp în defensivă „alb-albaștrilor” și a fost nelipsit din primul „11” al Universității Craiova de la debutul în sezonul regulat. Gjoko Zajkov a mărturisit într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK că coșmarul trăit în Ucraina a purtat un rol decisiv în transferul în Bănie.

Juraj Badelj, variantă de avarie perfectă pentru Universitatea Craiova

Juraj Badelj s-a dovedit a fi cea mai profitabilă mutare a Universității Craiova în iarna anului 2023. Croatul a debutat în fotbalul profesionist în Bănie și s-a descurcat excelent atât în centrul apărării, cât și în flancul stâng. atunci când Eugen Neagoe s-a aflat în dificultate.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de picior stâng din Croația i-a rezolvat problemele lui Eugen Neagoe, atunci când „Geană” aveau toți cei trei fundași stânga din lot indisponibili. Juraj Badelj a strâns șapte meciuri la Universitatea Craiova, fiind unul dintre transferurile care l-au impresionat la debut pe Sorin Cârțu.

La pachet cu Juraj Badelj a sosit și Karlo Tomasec, însă fundașul de doar 19 ani nu a avut același traseu spectaculos cu conaționalul său. Stoperul din Croația s-a antrenat împreună cu lotul lui Eugen Neagoe și a prins mai multe minute la satelitul din Liga 3 al Universității Craiova.

Alexandru Mitriță, primul transfer pentru titlul de campioană la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru a anunțat întâriri și în staff-ul lui Eugen Neagoe

Alexandru Mitriță revine la Universitatea Craiova pentru a cuceri titlul de campioană al României cu echipa lui de suflet. „Piticul” va avea parte de o prezentare spectaculoasă în Piața Mihai Viteazul marți, 13 iunie, după cinci ani în care suporterii din Bănie i-au dus dorul mijlocașului.

Totuși, Mihai Rotaru urmează să aducă întâriri și în staff-ul lui Eugen Neagoe, nu doar în lotul de jucător al Universității Craiova. Mihai Stoica a anunțat un transfer suprinzător pe axa FCSB – Universitatea Craiova, fiind vorba despre analistul video Marius Francisc.

„Se transferă cineva de la FCSB la CSU Craiova, dar vă mai las să fierbeți puțin. Analistul nostru video, Marius Francisc va pleca de la noi la CSU Craiova. Nu e o problemă, pentru că are cine să-l înlocuiască. E un analist video foarte bun, însă avem înlocuitori.

Suntem în continuare un club atractiv pe piața analiștilor video. Noi suntem ca Bayern, Bayern are un plafon pe care nu-l depășește.Omul și-a făcut treaba la noi, am avut încredere în el, nu se pune problema de așa ceva ”, a declarat Mihai Stoica.


  • 6,00 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: Universitatea Craiova”

ADVERTISEMENT