Fotbal intern

Jucătorii lui Gaz Metan Mediaș, relaxare în Marea Mediterană, după un antrenament greu! Foto + Video EXCLUSIV

12.01.2020 | 14:38
Jucatorii lui Gaz Metan Medias relaxare in Marea Mediterana dupa un antrenament greu Foto  Video EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Gaz Metan Mediaș se bucură din plin de cantonamentul din Spania, astfel că după un antrenament greu, elevii lui Edi Iordănescu au dat fuga până la plajă, acolo unde s-au distrat de minune.

Distracția jucătorilor de la Gaz Metan Mediaș în cantonamentul din Spania

Jucătorii de la Gaz Metan Mediaș s-au distrat în cantonamentul din Spania, după un antrenament greu și au dat fuga până pe plajă, medieșenii find singura formație românească din cele patru plecate în Spania, care stă la un stabiliment chiar pe malul mării. În Spania mai sunt cele mai importante cluburi din România, FCSB, Dinamo şi CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Chiar la antrenamentul pe care Edi Iordănescu l-a ținut înainte de relaxarea de la plajă, tehnicianul „Gazului” a avut un discurs de necrezut: „Noi am ajuns pe loc de play-off și ne batem să facem performanță la acest club pentru că toată lumea aici s-a înțeles bine, s-a pupat și ala mic cu ala mare, și ăla bătrân cu ăla tânăr, și ăla alb cu ăla negru.

Eu așa v-am văzut și vă vreau, pe toți împreună! 

Dacă la unii vi s-au urcat hormonii la cap, nu e bine. Când n-o să mai fiu eu, faceți ce vreți. Dar cu mine nu merge așa. Dacă cineva nu înțelege aici că trebuie să se supună unor reguli ia avionul frumos de la Malaga și s-a dus.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău! E normal, e moral, e profesionist, ca eu să merg înainte cu oamenii în care cred și pe care i-am adus aici, pe majoritatea dintre ei. Cine e aici se supune regulamentului”.

Jucătorii lui Gaz Metan, relaxare în Marea Mediterană

Jucătorii lui Gaz Metan, relaxare în Marea Mediterană: https://fntk.ro/xn32v

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 12. Januar 2020

Programul medieșenilor în Spania

Jucătorii lui Gaz Metan Mediaș au de tras serios la antrenamente pentru a se menține pe locul de play-off din Casa Pariurilor Liga 1. După 22 de etape, echipa lui Edi Iordănescu ocupă locul 5 cu 36 de puncte.

ADVERTISEMENT

Program Gaz Metan Mediaș în cantonamentul din Spania:

  • Gaz Metan Mediaș – Lausanne Sport (Elveția) – 14 ianuarie La Linea Stadium
  • Gaz Metan Mediaș – FC Luzern (Elveția) – 17 ianuarie
  • Gaz Metan Mediaș – SV Darmstadt 98 (Germania) 21 ianuarie
  • Gaz Metan Mediaș – Shonan Bellmare (Japonia) 23 ianuarie