Life

Cum s-au schimbat strategiile la Survivor România! Kamara a umilit-o pe Moromete: „O fi posedată”

Taberele de la Survivor România s-au schimbat! Războinicii se acuză unii pe alții de trădare, iar Kamara a pus paie pe foc.
10.04.2023 | 17:59
Cum sau schimbat strategiile la Survivor Romania Kamara a umilito pe Moromete O fi posedata
Concurenții de la Survivor România, din nou în conflict. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Spiritele s-au încins la Survivor România. Au încercat să-și păstreze fostele echipe, dar Faimoșii și Războinicii sunt din ce în ce mai dezbinați. Alin Chirilă și Andreea Moromete s-au certat „la cuțite”, iar Kamara a pus paie pe foc.

Strategiile de la Survivor România au cauzat un nou scandal. Kamara a umilit-o pe Andreea Moromete

După plecarea lui Remus Boroiu de la Survivor România, tribul Taino de la Survivor a avut subiecte aprinse de dezbătut. Consiliul de eliminare a fost unul în care s-au aruncat mai multe declarații, iar Andreea Moromete a vrut să clarifice o parte dintre afirmațiile pe care le-a făcut.

ADVERTISEMENT

Cu lacrimi în ochi, ea a mărturisit că și-a schimbat părerea. Nu mai vrea ca Ionuț Iftimoaie și Kamara să plece acasă. Acum consideră că cel care caută scandal este artistul și că fostul campion merită să rămână.

Adus în discuție, Kamara a făcut-o praf pe fosta Războinică. De mai multe ori a imitat-o, așa cum ea, la rândul său, a făcut cu Carmen Grebenișan, în momentul în care a nominalizat-o spre eliminare: „Și-a schimbat părerea despre Ionuț la fel de bine cum își schimbă mimica feței. Zici că e păpușa Chucky, nu altceva”.

ADVERTISEMENT

Și Ștefania Stănilă a vrut să afle de la Andreea Moromete motivul pentru care i-a spus că nu o duce capul, când ea a întrebat-o cum de și-a schimbat părerea. Fosta Războinică s-a aprins: „Începe să te înțepe cu niște prostii, adică n-au sens. Nu e logic. Și eu, recunosc, nu suport oamenii proști. Nu pot să-i am lângă mine. De asta nu mi-am dorit absolut niciun contact cu ea. (….) Mi se pare că nu te duce capul, pentru că asta văd eu”.

Kamara: „O fi posedată”

În timp ce plângea și argumenta, în stilul său, părerea, Kamara a intervenit încă o dată: „De ce te schimonosești așa? Mi se pare că ai niște apucături care denotă nu ești zdravănă la cap”.

ADVERTISEMENT

Alexandra Porkolab a intervenit, iar Robert i-a spus artistului că e urât să o imite pe Andreea Moromete, dar concurentul Survivor România și-a dus ideea până la capăt.

„Mă uitam la ea. O fi posedată? Joacă un rol? Îi spune Ștefaniei că are IQ-ul – 200. Adică, nici nu știe ce spune”, a afirmat Kamara. „De ce vă deranjează că spun în față?

ADVERTISEMENT

Încercați să dați în mine cu faptul că spun tot ce simt? Mi se pare un om atât rău. Și atât de urât. Și cum mă imita el pe mine…Nici pe Remus nu-l înghițeam”, a răspuns Andreea Moromete.

Andreea Moromete și Alin Chirilă, cuvinte grele la Survivor România

Cândva prieteni la Survivor România, Alin Chirilă și Andreea Moromete au ajuns acum să se certe „la cuțite”. Venind vorba de Remus, luptătorul a mărturisit că îi lipsește, iar afirmațiile au scos-o din minți pe fosta lui coechipieră.

„Câți oameni mai ai de gând să pupi în fund, Alin? Că până acuma, noi, fetele eram cele mai frumoase și cele mai tari, acum ele sunt”, l-a întrebat Andreea Moromete. „Păi cum vorbești tu despre ea, cum să fii tu frumoasă?

Când tu ești o… și vorbești în felul ăsta cu ea și faci toate gesturile astea. Își încleștează degetele. I se umflă venele. Îi ies ochii afară și vorbește cu atâta ură uneori, încât nu-mi dau seama cine e. Acră în suflet ești”, i-a răspuns Alin Chirilă.

Robert Moscalu îl acuză pe Alin Chirilă de falsitate

În consecință, concurenta de la Survivor România l-a acuzat pe Alin Chirilă de trădare și i-a spus că nu mai are ce discuta cu ea, apoi a plecat din baracă. „Și că spui tu că te-am trădat, ai fost nevastă-mea? Ai fost sor-mea? Cine ești tu să te trădez eu?”, a fost reacția fostului Războinic.

De trădare îl acuză și Robert Moscalu, care a mers imediat să o consoleze pe cea pe care o consideră sora lui. „Uită când eram Războinici și vorbeam toți și făceam miștouri”, s-a plâns Andreea Moromete.

„A fost în captivitate Remus. A fost el după în captivitate. Două săptămâni l-a cunoscut pe Remus și după aia vine și spune de Remus aceleași chestii și după ce ajungem la unificare, își schimbă părerea”, a afirmat Robert.

„Băi, dar în consiliu l-a făcut pe Remus cu ou și cu oțet pe la spate, când vorbea cu mine. L-am întrebat, ‘Băi, ție chiar îți place Remus?’. Și a zis că, ‘Nu, cum să-mi placă? E un șarpe pervers’”, a adăugat fosta Războinică de la Survivor România.

„Cu plecarea lui Remus, Alin își caută un loc cald între foștii Faimoși. Și se vede vizibil”, a completat Robert Moscalu. Părerea lui a fost împărtășită și de Bianca Patrichi, când, la un moment dat, Alin s-a apropiat de ea și de Ștefania și le-a povestit cum Războincii obișnuiau să o bârfească pe fosta gimnastă. „Alin ne zice chestii de la el din trib ca să încerce să-și asigure propriul spate”, explică Bianca.

„Stau aici cu niște oameni pe care nu mai vreau să-i văd în viața mea. Kamara, Ștefania, Alin. Eu stau aici printre hienele astea. Mă termină. Aș pleca. Aș zbura de aici. Sunt conștientă că și momentele astea în care am parte de oameni mizerabili o să mă facă mai puternică”, a fost concluzia Andreei Moromete.

ADVERTISEMENT