Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Cum să cadă Mititelu când are cel mai bun străin din România?” Comentariu ironic al lui Lupu despre lupta la matineu

Dănuț Lupu l-a ironizat pe "cel mai bun străin din România", Bauza. Jucătorul lui Adrian Mititelu nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor patronului în acest sezon.
19.04.2024 | 08:18
Cum sa cada Mititelu cand are cel mai bun strain din Romania Comentariu ironic al lui Lupu despre lupta la matineu
Dănuț Lupu îl critică pe Juan Bauza. Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FCU Craiova a căzut pe ultimul loc după eșecul cu Botoșani din etapa a 4-a a play-out-ului, scor 1-4. Oltenii nu s-au putut baza pe Bauza la ultimul meci, fiind accidentat. Dănuț Lupu este de părere că “cel mai bun străin din România”, așa cum îl ironizează pe argentinian, nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor pe care le-a avut Adrian Mititelu.

“Cum să cadă Mititelu când are cel mai bun străin din România?” Comentariu ironic al lui Lupu despre lupta la matineu

Dănuț Lupu sugerează că Juan Bauza nu este nici de departe cel mai bun străin din România, așa cum a susținut Adrian Mititelu. Cu argentinianul în lot, FCU Craiova a ajuns pe ultimele locuri din campionat, iar după meciul cu Botoșani, oltenii sunt chiar pe ultimul.

ADVERTISEMENT

Analistul FANATIK a făcut paralela între cel mai bun jucător de la FCSB și cel mai bun jucător de la FCU Craiova. Astfel că Florinel Coman și-a ajutat echipa să urce pe primul loc, iar Bauza nu a reușit să își scape echipa de la evitarea ultimelor locuri.

“Mititelu are cel mai bun străin din țară, cum să pice? Bauza e cel mai bun străin din România. Coman reușește să ducă de unul singur FCSB-ul acolo și tu cel mai bun străin din țară… cum faci?

ADVERTISEMENT

A, unul e pe primul și celălalt e pe ultimul. Cine l-a văzut fotbalist în afară de Mititelu? Joacă doar cu locul 16-17. Joacă două meciuri pe an”, a spus Dănuț Lupu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Dinamovistul își anunță prezența în Peluza Nord la FCSB – Rapid

În perioada în care a fost la închisoare, Dănuț Lupu a fost contactat de Gigi Mustață. De atunci, relația celor doi a devenit una de prietenie, iar rivalitatea FCSB – Dinamo dintre aceștia a dispărut.

ADVERTISEMENT

Așadar, dinamovistul a mărturisit că va fi prezent în Peluza Nord la FCSB – Rapid. La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Dănuț Lupu a vorbit în direct cu Gigi Mustață și a făcut marele anunț.

Dănuț Lupu: “Știi care era problema înainte? Eram dușmani 90 de minute, dar după eram prieteni. Vedem meciul împreună, mă duc în peluză cu el. De ce să nu mă duc”.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață: “De ce să nu îl primim. Este o relație de prietenie între mine și Dan, nu cred că cineva poate contesta lucrul acesta. Îl respect și respect toate fostele glorii și toți fotbaliștii care au făcut ceva pentru țara asta”.

Dănuț Lupu îl critică pe Juan Bauza

ADVERTISEMENT