Sport

Eugen Trică, acces de furie după ce FC U Craiova a ajuns pe loc direct retrogradabil: „Reveniți-vă, domnilor!”

Eugen Trică a pus tunurile pe arbitri după FC Botoșani - FC U Craiova 4-1. Echipa patronată de Adrian Mititelu a ajuns pe loc direct retrogradabil.
14.04.2024 | 17:33
Eugen Trica acces de furie dupa ce FC U Craiova a ajuns pe loc direct retrogradabil Revenitiva domnilor
Eugen Trică, acces de furie după ce FC U Craiova a ajuns pe loc direct retrogradabil: „Reveniți-vă, domnilor!” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Eugen Trică (47 de ani) a fost scos din sărite la Botoșani. Brigada de arbitri l-a enervat pe antrenorul lui FC U Craiova, care a ajuns pe locul 15, după înfrângerea suferită în fața moldovenilor, scor 1-4.

Eugen Trică, monolog după FC Botoșani – FC U Craiova 4-1. Echipa lui Mititelu ar putea ajunge direct în Liga 2

Eugen Trică n-a stat la discuții cu jurnaliștii după ce echipa sa a pierdut la Botoșani, scor 1-4, și a ajuns pe locul 15, cu 17 puncte. Trică a spus ce a avut de spus și a plecat de la flash-interviu, fără alte comentarii.  Echipa patronată de Adrian Mititelu e acum la patru lungimi de salvarea directă.

ADVERTISEMENT

În timpul monologului, antrenorul oltenilor a dat de pământ cu brigada de arbitri, condusă de Iulian Călin. La Botoșani, FC U Craiova a pierdut meciul, dar l-a pierdut și pe Aurelian Chițu. Atacantul, eliminat pentru cumul de cartonașe galbene, nu i-a iertat nici el pe „fluierași”.

„Un meci de la extaz la agonie. Noi am arătat un fotbal total 60 de minute, echipa adversă nu știu dacă a avut vreo ocazie. Controlezi jocul, ai inițiativă. Apoi, agonia. Am greșit noi după minutul 60, am făcut acel penalty, după care și-au intrat arbitrii în rol.

ADVERTISEMENT

Venim la Botoșani, Iulian Călin la centru, Mladinovici VAR. Nu se poate așa ceva. Ei nu arbitrează. N-am zis nimic după meciul de la Iași, chiar dacă a fost penalty foarte clar.

Băieții ăștia nu arbitrează. Știți cine arbitrează? Spectatorii! Spectatorii arbitrează. Dacă la Iași era Hațegan, îl mai întorcea Dima de la VAR pe Hațegan? Niciodată!

ADVERTISEMENT

Vrem arbitri buni! Pentru că sunt meciuri decisive. Au venit suporteri de la Craiova, plâng! Vrem arbitraj bun, pentru că ei nu arbitrează, arbitrează spectatorii! Dacă zice spectatorul că e aut, tușierul dă aut.

Nu se poate așa ceva. Așa arbitraj eu n-am mai văzut de foarte mult timp. Înainte se mai dădea pentru gazde 5-10%. Acum a fost mai mult de 10%.

ADVERTISEMENT

Echipa asta a arătat foarte bine. Toți antrenorii se vaită de lucrurile astea, dar nu se ia nicio măsură. Arbitrii buni ai noștri care sunt prin Europa League sau prin Champions League, unde sunt? Veniți, că aici sunt meciurile importante. Sunt oameni care investesc foarte mulți bani. Domnul Mititelu investește foarte mulți bani.

Vrem arbitri buni, care știu să arbitreze. Nu Călin, nu Vidican. Reveniți-vă, domnilor! Mulțumesc”, a declarat Eugen Trică, după FC Botoșani – FC U Craiova 4-1.

ADVERTISEMENT