Life

Cum să vezi lumea toată fără să cheltui bani. Ești chiar plătit ca să te plimbi. Compania care face angajări în România

Vești bune pentru românii care își doresc să vadă lumea, dar nu au buget sau timp pentru asta! Compania care le poate îndeplini visul.
25.09.2023 | 17:10
Cum sa vezi lumea toata fara sa cheltui bani Esti chiar platit ca sa te plimbi Compania care face angajari in Romania
Vești excelente pentru oamenii care iubesc să călătorească. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru români, din partea companiei aeriene HiSky. Cine își dorește să vadă lumea fără să cheltuie bani, din contră, să-i primească, se poate angaja acum. Se acceptă persoane fără experiență și chiar fără formare profesională, aceasta fiind asigurată.

Compania aeriană HiSky face angajări în România

HiSky, compania aeriană din Republica Moldova, are o veste excelentă pentru cei care vor să călătorească fără bani. Nu oferă bilete de avion gratuite, dar face angajări la noi în țară. Pe durata lunii septembrie se organizează mai multe evenimente, iar doritorii pot susține interviuri în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea, Baia Mare și Iași.

ADVERTISEMENT

Un aspect important este acela că nu se caută doar oameni cu un nivel de experiență ridicat. HiSky recrutează oameni la început de carieră, abia ieșiți din școlile de aviație, fără un număr mare de ore de zbor, cu sau fără type rating.

Mai mult de atât, compania aeriană îi așteaptă la interviu toți cei care vor să înceapă o carieră în domeniu, și să fie însoțitori de zbor, chiar dacă până acum n-au mai lucrat și nu au urmat cursuri de pregătire.

ADVERTISEMENT

Cum se pot înscrie românii care își doresc o carieră în aviație

Pentru că, la finalul procesului de recuratare, compania asigură gratuit persoanelor alese cursuri de instruire necesare, efectuate în cadrul unei școli europene acreditate.

„Suntem o companie tânără și, de la început, ne-am dorit să facem mai mult decât să ocupăm un loc în piață. Vrem să venim cu propria noastră contribuție, iar în ceea ce privește piața muncii în acest domeniu, atât de specializat, am ales să dăm o șansă piloților talentați și pasionați, dar care încă se află la început de drum.

ADVERTISEMENT

Este o investiție pe care suntem dispuși să o facem, pentru a fi parte din soluție. Unul dintre motivele pentru care există acest deficit de personal este tocmai acesta, foarte puține companii aeriene alocă resursele necesare pentru a forma personal. Există sute de tineri care, cu mari sacrificii financiare, obțin licența de pilot pentru ca mai apoi să nu își găsească un loc de muncă.

Aplicăm deja această strategie de câțiva ani. Majoritatea celor mai buni copiloți pe care îi avem astăzi, au ajuns la noi cu foarte puține ore de experiență, dar cu mult talent și cu dorința de construi (…) Criteriul principal pentru ca un pilot să se alăture echipei noastre este profesionalismul, așadar sper să cunoaștem la interviu profesioniști aflați la orice nivel al carierei”, a declarat Iulian Scorpan, CEO HiSky, conform wall-street.ro. 

ADVERTISEMENT

Cei care își doresc un post de pilot sau însoțitor de zbor în cadrul companiei aeriene, trebuie să trimită CV-ul pe adresa crewapplication@hisky.aero, iar candidații selectați vor fi sunați pentru un interviu.

În ce țări pot călătorii viitorii angajați HiSky

HiSky are o flotă de șapte aeronave Airbus din familia A320, cu o vechime de șapte ani, o aeronavă A319, patru aeronave A320 și două A321 neo, de producție 2023. În România, se efectuează zboruri din București, Cluj Napoca, Timișoara, Iași și Baia Mare, pentru destinații domestice din Europa, precum și curse charter, pentru locuri de vacanță din Europa, Asia și Africa

ADVERTISEMENT