Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Cum să vrei să iei titlul cu Oaidă și cu Albu?” Nicolae Dică, contrat dur după ce a lăudat mijlocul Rapidului

Nicolae Dică a lăudat lotul Rapidului de la mijloc înspre atac, însă a fost contrat de Robert Niță și Horia Ivanovici, spunând că lotul actual nu este unul garant al titlului.
17.04.2024 | 13:10
Cum sa vrei sa iei titlul cu Oaida si cu Albu Nicolae Dica contrat dur dupa ce a laudat mijlocul Rapidului
Nicolae Dică, contrat privind părerea sa despre lotul Rapidului / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică și Robert Niță s-au aflat în platoul FANATIK SUPERLIGA și au discutat despre mijlocul Rapidului. Emisiunea este live pe website luni, marți și vineri, cu începere de la 10:30.

Rapid, fără lider de la mijlocul terenului

FANATIK SUPERLIGA a oferit un dialog care prezintă realitatea dură a lotului rapidist. Robert Niță a spus că Rapidului îi lipsește un mijlocaș care să se alinieze cu atmosfera de foc din tribune.

ADVERTISEMENT

„Când nu poți, poate să te ducă lumea, să țipe. Avem un boom de adrenalină, 3-5 minute, dar când te lasă > nu mai poți. Trebuie să ai 2-3 jucători în teren care să facă treaba asta.  În afară de Săpunaru, dacă analizezi Rapidul, cine da tonul la agresivitate în afară de el?“, a spus Robert Niță.

Nicolae Dică a lăudat lotul Rapidului, dar și pe Bergodi, care a avut o ieșire șocantă după meciul cu Sepsi. Fostul antrenor al FCSB-ului a spus că Rapidului îi lipsește doar un fundaș central și un mijlocaș pentru a fi de titlu.

ADVERTISEMENT

„Este un lot bun. Au un lot bun, dar și jucătorii sunt de vină. Bergodi, cum a spus și domnul Dragomir, acum o luna nu poate să fie bun și acum să nu mai fie. Nu s-a schimbat în 30 de zile.

Au jucători de la mijloc în sus buni și foarte buni. Este părerea mea. Lipsește un fundaș central și un mijlocaș central care să fie agresiv, să dea tonul, le lipsește.“, a spus Dică în platoul FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Contre privind lotul actual al Rapidului

Discuția a continuat, iar Horia Ivanovici și Robert Niță l-au contrat pe Nicolae Dică privind declarațiile sale. Cei doi au spus că mijlocașii actuali ai Rapidului nu sunt jucători de titlu, fiind transferuri prea slabe pentru obiectiv.

Horia Ivanovici: Tu vrei să iei titlul cu Oaidă și cu Albu?

Robert Niță (n.r. către Nicolae Dică): Spune-mi un mijlocaș de la Rapid care poate să scoată om din joc 1 contra 1, care îți da pasă decisivă și ajunge și la finalizare din lotul Rapidului.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică: E foarte greu.

Robert Niță: Nu-l ai.

Nicolae Dică: Kait, care este accidentat. Din punctul meu de vedere, anul trecut a avut evoluții bune și a reușit să facă lucruri.

Horia Ivanovici: Un singur mijlocaș bun au, Emmers, care e fotbalist de calitate.

Nicolae Dică: Care a fost accidentat.

Robert Niță: Și Emmers câte dueluri poate să ducă? E util, e bun.

Situația contravine și cu decizia lui Cristiano Bergodi de a lăsa în afara lotului trei mijlocași. Papeau, Alexandru Albu și Damjan Djokovic nu au fost în lot contra lui Sepsi.

Contre între Nicolae Dică, Horia Ivanovici și Robert Niță pe seama Rapidului

ADVERTISEMENT