Life

Cum sărbătoresc, de fapt, concurenții de la Survivor România Paștele. Daniel Pavel a făcut dezvăluirea momentului, e surpriză și pentru fani

Cum cinstesc Paștele participanții de la Survivor România. Daniel Pavel a făcut anunțul, telespectatorii vor fi încântați.
16.04.2023 | 16:46
Cum sarbatoresc de fapt concurentii de la Survivor Romania Pastele Daniel Pavel a facut dezvaluirea momentului e surpriza si pentru fani
Cum cinstesc Paștele participanții de la Survivor România. Daniel Pavel a făcut anunțul, telespectatorii vor fi încântați. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum sărbătoresc Paștele, de fapt, concurenții din competiția sportivă de la Pro TV. Prezentatorul a făcut dezvăluirea momentului, e surpriză și pentru fani. Gazda show-ului din Republica Dominicană o are alături pe iubita sa, Ana Maria Pop.

Cum cinstesc Paștele participanții de la Survivor România. Daniel Pavel a făcut anunțul, telespectatorii vor fi încântați

Cum cinstesc Paștele participanții de la Survivor România. Daniel Pavel a făcut anunțul despre candidații care au rămas în joc pentru marele premiu. Telespectatorii vor fi încântați să afle ce se întâmplă în emisiune.

ADVERTISEMENT

Renumitul moderator i-a asigurat pe oameni că spiritualitatea și conexiunea religioasă l-au găsit chiar dacă este departe de casă și de cei dragi pentru al treilea an consecutiv, tocmai în Republica Dominicană.

A luat lumina Sfântă încă de săptămâna trecută, când a fost sărbătorit Paștele Catolic, candela fiind la loc de cinste printre cărțile de rugăciuni și icoanele vedetei. În plus, concurenții vor avea parte de o zi cu totul specială.

ADVERTISEMENT

„Vă asigur că și aici spiritualitatea și conexiunea religioasă m-au regăsit așa cum ar trebui într-o zi cu o astfel de însemnătate. Și nu doar pe mine, ci și pe concurenții cărora le-am pregătit câteva surprize. 

Le vor aminte de casă, de mesele cu familia și prietenii și de clipele în care încă nu se loviseră de provocările celei mai puternice competiții din lume”, a declarat Daniel Pavel în jurnalul său pentru libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Daniel Pavel, despre competiția Survivor România

Daniel Pavel este conștient că emisiunea Survivor România nu este una ușoară, ci mai degrabă încărcată de multe conflicte. Din fericire, concurenții din junglă au parte și de clipe frumoase și de recompense care le aduc zâmbetul pe buze.

Este în continuare impresionat de dăruirea și de capacitatea participanților de a lăsa în spate dorul de casă. În plus, prezentatorul este convins că sunt apăsați de probe, de frigul care se lasă noaptea și de alte lucruri.

ADVERTISEMENT

„Abia aștept să vedeți ce v-am pregătit pentru mâine și vă spun că după bucurie, se va lăsa și cu un șoc major într-un final… neașteptat al ediției.

Orice fi, luni, marți și miercuri, de la 20:30, ne vedem cu cea de-a 15-a săptămână a reality show-ului nostru extrem de puternic”, a mai adăugat Daniel Pavel, mai arată sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT