Life

Cum se descurcă Pepe în afaceri. Artistul e mai mulțumit ca oricând: ”Nu plătesc chirie”

Cum se descurcă Pepe în afaceri? Artistul este extrem de încântat de cum merg lucrurile și are planuri ambițioase. De asemenea, Yasmine e implicată și ea.
25.08.2023 | 08:45
Cum se descurca Pepe in afaceri Artistul e mai multumit ca oricand Nu platesc chirie
Cum se descurcă Pepe în afaceri. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pepe trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. Artistul formează un cuplu cu Yasmine Ode, cei doi au împreună și un copil, iar afacerile merg și ele ca pe roate.

Cum se descurcă Pepe în afaceri

Cum se descurcă Pepe în afaceri și ce planuri de viitor are? Artistul a vorbit deschis despre acest aspect din viața sa. Dincolo de pasiunea pentru muzică, acesta a deschis și un magazin cu haine în București, alături de Yasmine Ody. 

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru ego.ro, Pepe a povestit cum merge treaba, dar și cum stă cu timpul. Se pare că deși lucrurile merg bine, sunt și destul de complicate. Are o afacere frumoasă, iar avantajul îl reprezintă că nu plătește chirie.

De asemenea, el aduce haine frumoase, accesibile la preț, dar și de calitate. Acestea vin tocmai din Italia, de la brand-uri celebre și totodată sunt pe placul clienților. „Este o afacere frumoasă, aveam un spațiu de mulți ani, este al meu, nu plătesc chirie!

ADVERTISEMENT

Am adus haine foarte frumoase, în acest moment sunt și eu îmbrăcat cu haine de la mine, nu sunt deloc scumpe, sunt accesibile pentru toată lumea și sunt calitative. Sunt cumpărate din Italia, de la brand-uri celebre, dar nu pe plan mondial, care au deja o super reclamă”, a dezvăluit artistul, pentru ego.ro.

El și Yasmine se ocupă de publicitate

Cine se ocupă de afacere? Yasmine are grijă de acest lucru. Lucrurile se vând online, iar tânăra se ocupă și de publicitate, la fel ca și partenerul ei de viață. De asemenea, comunitatea adunată pe rețelele de socializare i-a ajutat enorm.

ADVERTISEMENT

Astfel, oricine poate vedea produse noi și de asemenea, este ținut la curent cu tot ceea ce se întâmplă. Per total, spune Pepe, afacerea s-a dovedit a fi un real succes. Drept urmare, atât el cât și Yasmin sunt încântați de rezultat.

„De publicitate nu îmi fac griji. Ne ocupăm și eu, dar și Yasmine de asta. Oamenii care mă urmăresc au aflat de afacere într-un timp scurt, o săptămână sau două. Sunt și comenzi online, dar și oameni care vin acolo. Avem și private shopping, adică se poate închide magazinul!

ADVERTISEMENT

Nu este ceva extrem de complicat, nu este o marfă care să se strice, nu este un restaurant unde să se strice mâncarea sau unde ai nevoie de mulți angajați! Ne ocupăm direct de asta, e ușor! Pare complicat, dar, până la urmă, nu e ceva riscant!”, a mai adăugat el.

ADVERTISEMENT
Tags: