Life

Cum se ferește Bianca Drăgușanu de depresie. Ce le recomandă vedeta și altor femei să facă: ”Ăsta e sfatul meu”

Bianca Drăgușanu, sfaturi pentru femei despre cum să combată depresia. La ce metode apelează ea pentru a nu ajunge în acest punct?
17.08.2023 | 15:30
Cum se fereste Bianca Dragusanu de depresie Ce le recomanda vedeta si altor femei sa faca Asta e sfatul meu
Bianca Drăgușanu spune că nu are timp de depresie. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a vorbit despre depresie, afecțiune tot mai des întâlnită, în ultimii ani, în rândul oamenilor, în special al femeilor. Prezentatoarea de la Kanal D2 are câteva sfaturi despre cum să fie combătută această stare, numită și ”Boala secolului XXI”.

Cum le sfătuiește Bianca Drăgușanu pe femei să facă față depresiei

Multe femei se simt în depresie după ce au trecut prin situații marcante pentru viața lor, de exemplu: au născut, după ce au fost înșelate de partener, au eșuat în carieră, sunt copleșite de sarcinile cotidiene sau au fost trădate de diferiți apropiați. Bianca Drăgușanu a mărturisit că niciodată nu a avut timp să fie în depresie și are sfaturi prețioase.

ADVERTISEMENT

Vedeta, acum în vârstă de 41 de ani și realizată pe toate planurile, consideră că ar putea avea o emisiune despre motivație. Asta în condițiile în care, prin intermediul conturilor sale de socializare, postează în fiecare zi sfaturi despre cum să învingem obstacolele vieții.

Bianca Drăgușanu transmite tuturor femeilor să se prețuiască mai mult, să se pună pe primul loc și să investească în ele. Totodată, le îndeamnă să fie mereu îngrijite și îmbrăcate frumos. De altfel,  subliniază că nu hainele scumpe te fac mai atrăgătoare, ci atitudinea.

ADVERTISEMENT

”Dau sfaturi zilnic pe Instagram-ul meu și aș putea să îmi fac și o emisiune despre asta. În primul rând sfatul meu e să se iubească pe ele. Iubește-te pe tine și apoi restul. Prețuiește-te, îngrijește-te, investește în tine, în unghii, manichiură, pedichiură, coafură, fii tot timpul spălată pe cap, fii tot timpul fresh, du-te la sală, mănâncă sănătos, îmbracă-te frumos.

Nu îți trebuie neapărat multi bani să te îmbraci frumos. Eu sunt fan al unui magazin ce se regăsește în toate mall-urile, de exemplu. Eu cumpăr zilnic de la acest brand și periodic le fac retur la ce nu îmi place. Ăsta e sfatul meu, să se prețuiască, să se iubească mai mult pe ele, să se pună pe primul loc în orice fac”, a detaliat fosta asistentă TV pentru ciao.ro

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu: ”În viață nu te poți baza decât pe tine”

Moderatoarea emisiunii ”Detectorul de minciuni” a punctat și că propria persoană este singura ființă pe care ne putem baza pentru îndeplinirea obiectivelor, iar așteptarea ca cel de lângă noi să ne față viața mai frumoasă este o greșeală.

Bianca Drăgușanu a mai precizat și că îi este greu să înțeleagă depresia, fiind mai mereu ocupată cu profesia sa actuală, de prezentatoare TV, cu atelierul său de rochii sau cu contractele de imagine semnate. Toate acestea îi aduc venituri uriașe.

ADVERTISEMENT

”În viața asta nu te poți baza decât pe un singur om, pe tine. Iar dependența asta că fericirea vine din jumătatea celuilalt sau ceva de genul ăsta, nu există. Niciodată nu am gândit așa, eu nu mi-am permis niciodată să fiu în depresie sau să sufăr. Nu am timp să sufăr că sunt prea ocupată să iubesc și să fiu fericită. Care e aia depresie, aia suferință?”, a mai spus Bianca Drăgușanu pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT