Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum se implică Zeljko Kopic în transferurile de la Dinamo. Ce fost jucător al „câinilor” e în vizor

Dinamo respiră după victoria da Botoșani și se pregătește de transferuri la iarnă, mai ales că antrenorul Zeljko Kopic se va implica în această campanie de mercato.
20.12.2023 | 16:42
Cum se implica Zeljko Kopic in transferurile de la Dinamo Ce fost jucator al cainilor e in vizor
Cum se implică Zeljko Kopic în transferurile de la Dinamo. Ce fost jucător al „câinilor” e în vizor. Foto: Sport Pictures EU
ADVERTISEMENT

În direct la FANATIK SUPERLIGA, moderatorul emisiunii Cristi Coste l-a întrebat pe administratorul special Andrei Nicolescu care este, mai exact, rolul antrenorului croat în viitoarea campanie de transferuri din iarnă. Practic, aici se va decide viitorul lui Dinamo, formație aflată momentan la multe puncte de salvarea de la retrogradare.

Cum se implică Zeljko Kopic în transferurile de la Dinamo

”V-a propus și domnul Kopic jucători?”, a întrebat Cristi Coste, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA. ”Colaborează activ cu partea de scouting, are și el niște propuneri, se implică.

ADVERTISEMENT

M-a ajutat foarte mult în perioada asta, e important ca jucătorii să fie de partea antrenorului, vibeul ca și colaborare”, a răspuns oficialul celor de la Dinamo. Mai mult, Cristi Coste a dezvăluit interesul clubului Dinamo față de un fost jucător: Filip Mrzljak.

”E pe listă?”, a întrebat Cristi Coste, primind rapid un răspuns din partea lui Andrei Niculescu: ”Nu pot comenta, aș vrea să putem să finalizăm”. Așadar, dinamoviștii preferă să nu discute public despre transferuri, de teama că aceste mutări nu se vor concretiza.

ADVERTISEMENT

FANATIK ANUNȚA ÎN EXCLUSIVITATE lista scurtă de jucători care sunt doriți momentan la Dinamo, printre care atacantul Florin Andone. Cotat de transfermarkt.com la 800.000 de euro, atacantul mai are contract cu Eldense până în vara lui 2025, însă ar putea ajunge ca jucător liber la Dinamo. Marea problemă e că Andone s-a accidentat ieri într-un meci oficial, iar acum ”câinii” trebuie să aștepte să vadă cât de gravă e accidentarea.

TOT FANATIK a aflat în EXCLUSIVITATE că dinamoviștii poartă tratative avansate și cu Ronaldo Deaconu și Ionuț Nedelcearu, doi fotbaliști care în teorie ar putea ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivul. Dacă Nedelcearu ar avea contract cu Palermo până în 2025, Deaconu, fost la ASA Tg. Mureș, Concordia Chiajna, Gaz Metan Mediaș și Sepsi a intrat în ultimele șase luni de contract cu formația poloneză Kielce.

ADVERTISEMENT

Tratativele cu cei trei fotbaliști, mai exact Florin Andone (atacant, 30 de ani, Eldense), Ronaldo Deaconu (mijlocaș ofensiv, 26 de ani, Korona Kielce) și Ionuț Nedelcearu (fundaș central, 27 de ani, Palermo) au fost purtate în special de administratorul Andrei Nicolescu, însă în colaborare cu antrenorul Zeljko Kopic.

FANATIK SUPERLIGA, emisiune moderată de Horia Ivanovici, se vede în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Nu uitați! Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE doar pe home page-ul www.fanatik.ro, iar pentru cei care vor să o revadă, sau nu au reușit să o urmărească în direct, aceasta va fi în premieră de la ora 17:30.

ADVERTISEMENT

Premiera FANATIK SUPERLIGA va fi disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik (nu uita să dai LIKE şi SUBSCRIBE la notificări pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), precum și pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial (nu uita să dai LIKE şi URMĂREŞTE pentru a fi notificat când porneşte premiera emisiunii), dar și pe pagina de Facebook Fanatik nu uita să dai LIKE si URMAREŞTE pentru a fi notificat).

Cum se implică Kopic în campania de transferuri

ADVERTISEMENT