Life

Cum se înțeleg Sânziana Negru și Smiley, la 15 ani de la despărțire. Concurenta de la America Express a spus adevărul

În ce relații au rămas Sânziana Negru și Smiley. Cei doi s-au despărțit acum 15 ani. Concurenta de la America Express a spus adevărul.
02.11.2023 | 20:31
Cum se inteleg Sanziana Negru si Smiley la 15 ani de la despartire Concurenta de la America Express a spus adevarul
Smiley și Sânziana Negru au fost împreună. Susa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sânziana Negru și Smiley au fost împreună cu mult timp în urmă, atunci când erau foarte tineri, iar concurenta de la America Express a dezvăluit cum se înțeleg cei doi în prezent.

În ce relații au rămas Sânziana Negru și Smiley, la 15 ani de la despărțire

Cu mult timp în urmă, atunci când Sânziana Negru avea 19 ani, iar Smiley 23, cei doi au format un cuplu. Relația lor a durat aproximativ doi ani, dar a fost o poveste frumoasă de dragoste, după cum a spus creatoarea de conținut.

ADVERTISEMENT

În prezent, Smiley este căsătorit cu Gina Pistol, alături de care are o fiică, iar Sânziana Negru este împreună cu Ştefan Floroaica, actorul din serialul “Lia”, de la Antena 1.

Smiley și concurenta de la America Express s-au cunoscut în studioul lui Marius Moga. Au fost împreună în perioada 2006 – 2008 și s-au despărțit atunci lucrurile s-au consumat între ei.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, amândoi au rămas în relații bune, ba chiar se pupă pe obraz atunci când se întâlnesc. Sânziana a spus că nu a fost o altă persoană care să intervină între ei.

“A fost o relație frumoasă, am fost aproape doi ani împreună. Nu ne-am despărțit din cauza altei persoane, relația noastră s-a terminat atunci când s-a consumat.

ADVERTISEMENT

Ne-am cunoscut în studioul lui Marius Moga, eu eram la facultate la Cluj. Ne pupăm pe obraz chiar și acum, când ne vedem”, a declarat Sânziana Negru pentru Cancan.ro.

Cine este Sânziana Negru, concurenta de la America Express

Sânziana Negru face echipă cu Laura Giurcanu la America Express. Născută în Republica Moldova, vedeta a crescut în Târgu Mureș și a studiat în București, Facultatea de Științe Politice, specializarea Comunicare și Relații Publice.

ADVERTISEMENT

A fost pasionată de muzică și chiar a lansat câteva melodii, însă a avut succes atunci când a devenit prezentatoare la Kiss TV și Music Channel. A fost, de asemenea, pasionată de modelling.

De ceva timp, Sânziana Negru are o relație cu Ștefan Floroaica, iar cei doi au păstrat totul discret o perioadă. În ultima vreme, actorul și creatoarea de conținut s-au afișat împreună pe rețelele sociale, în fotografiile din vacanță.

ADVERTISEMENT
Tags: