Life

Cum se înțeleg surorile Ana și Monica Odagiu dincolo de camerele de luat vederi: „Ne omorâm des”

Ana și Monica Odagiu au vorbit despre relația lor, după ce toată lumea le-a admirat în competiția „Te cunosc de undeva” de la Antena 1. Cum se înțeleg cele două când nu sunt filmate?
14.07.2022 | 17:57
Cum se inteleg surorile Ana si Monica Odagiu dincolo de camerele de luat vederi Ne omoram des
Ana și Monica Odagiu, actrițe. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ana și Monica Odagiu au intrat în centrul atenției odată cu participarea la „Te cunosc de undeva”, unde au făcut senzație!

Cum se înțeleg, de fapt, Ana și Monica Odagiu

Mulți se întreabă dacă fetele se înțeleg la fel de bine cum se vede pe micile ecrane. Surorile Odagiu au recunoscut că se ceartă des, însă nu țin supărare una pe cealaltă.

ADVERTISEMENT

Ana a dat cel mai mult din casă în reportajul difuzat în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV. În glumă, aceasta a zis că este notabilă diferența de 10 ani între ele, întrucât există subiecte unde au păreri complet diferite.

Oricât de mult s-ar certa, cele două știu să se împace repede, deoarece relația lor este mult prea puternică pentru a putea fi pusă în pericol de contrazicerile firești pe care le poate avea oricine.

ADVERTISEMENT

„Ne omorâm des. Dar avem o relație foarte puternică. Suntem destul de diferite, cu toate că părem asemănătoare. Deși e o diferență de 10 ani între noi, fiecare vine cu lucruri diferite, cu lucruri din generația ei. Suntem polițistul bun, polițistul rău”, a declarat Ana Odagiu la Prima TV.

„Când sunt cu Monica, îmi e rușine să mănânc toate prostiile”

Ana a mai spus că are foarte multe de învățat de la sora ei mai mică. Unul dintre capitolele unde Monica îi poate da lecții Anei este cel culinar. Anei i-ar plăcea să fie ceva mai atentă la ce mănâncă, iar atunci când ia masa cu sora ei, aceasta o pune la respect.

ADVERTISEMENT

„Când sunt cu Monica, îmi e rușine să mănânc toate prostiile pe care le mănânc de obicei. Dacă se face 18 seara, nu o s-o vezi că mănâncă tâmpenii”, a adăugat Ana Odagiu.

Ana și Monica Odagiu au semnat de curând cu un nou reality-show de la Antena 1. Este vorba despre concursul Splash, vedete la apă.

ADVERTISEMENT

Recent, Ana a vorbit despre atmosfera de la filmările care au loc la bazinul olimpic din Bacău, în exclusivitate pentru FANATIK. Actrița a zis că toate fetele sunt topite după Bănel Nicoliță, unul dintre concurenții celui de-al 5-lea sezon.

ADVERTISEMENT