Life

Cum se înțelege Adriana Trandafir cu fiul ei. Ștefan a fost despărțit de mama lui de mic copil, acum e profesor la Drept

Cum se înțelege Adriana Trandafir cu fiul ei. Ștefan și mama lui au fost separați atunci când acesta era doar un mic copil.
03.04.2023 | 14:17
Cum se intelege Adriana Trandafir cu fiul ei Stefan a fost despartit de mama lui de mic copil acum e profesor la Drept
Cum se înțelege Adriana Trandafir cu fiul ei. Foto Colaj Fanatik / Facebook și Captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Cum se înțelege Adriana Trandafir cu fiul ei în vârstă de 32 de ani. Ștefan a fost despărțit de mama lui pe când era doar un copil mic. Acesta este acum profesor la Facultatea de Drept.

Cum se înțelege Adriana Trandafir cu fiul ei, Ștefan

Adriana Trandafir și fiul ei au fost despărțiți pe când acesta avea doar șapte ani. Actrița a divorțat de tatăl copilului și instanța a decis ca acel mic să rămână cu tatăl.

ADVERTISEMENT

Totul din cauza meseriei pe care o avea actrița și instanța a decis că ea nu ar putea fi aptă pentru a avea în grijă un copil tot timpul.

Tocmai de aceea s-a decis ca tatăl să fie cel care are grijă de Ștefan și mama lui a suferit foarte mult din cauza acestei decizii, conform Click.

ADVERTISEMENT

Vedeta chiar a mărturisit că s-a gândit tot timpul dacă lucruri ar fi fost diferite pentru ea și fiul său dacă ar fi avut o altă meserie.

„Nu actriţa Adriana Trandafir a pierdut copilul, ci mama Adriana Trandafir. Meseria nu avea nici o legătură. M-am gândit de multe ori dacă tot aşa ar fi stat lucrurile dacă eram vânzătoare”, a mai povestit Adriana Trandafir.

ADVERTISEMENT

Adriana Trandafir și fiul său se înțeleg foarte bine. Ștefan e profesor

Au trecut mulți ani de la acele clipe grele și Adriana Trandafir și fiul său se înțeleg foarte bine Acum, Ștefan este un actor foarte bun după cum îl audă mama sa, doar că acesta a ales o altă carieră și este profesor la Facultatea de Drept.

Mama lui chiar a mărturisit că era foarte curioasă să vadă cum le predă studenților. Și a decis să se furișeze într-o zi pentru a auzi cursurile fiului său și a mărturisit că nu ar putea fi mai mândră.

ADVERTISEMENT

„Şi m-am întrebat: oare Ştefan, băiatul meu, cum predă? Şi m-am furişat la un curs de-al lui, fără ca el să ştie, în aula Facultăţii de Drept…

Şi când l-am văzut că apare cu papion şi le spune „Salve” studenţilor şi întâi le spune un banc, apoi o glumă, ca pe urmă să ajungă unde vrea el, am înţeles că este un mare şi un foarte bun actor”, a povestit aceasta.

ADVERTISEMENT
Tags: