Life

Cum se înțelegea Romică Tociu cu Dem Rădulescu: “Gică, ție cât îți dau ăștia de mănânci în fiecare zi?!”

Romică Tociu a făcut dezvăluiri din amiciția pe care a avut-o cu regretatul actor Dem Rădulescu. Cei doi au trecut prin momente amuzante.
03.11.2022 | 21:57
Cum se intelegea Romica Tociu cu Dem Radulescu Gica tie cat iti dau astia de mananci in fiecare zi
Ce a dezvăluit Romică Tociu despre Dem Rădulescu. Sursa foto: facebook, Kanal D, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Romică Tociu a vorbit în cadrul unui podcast despre Dem Rădulescu. Actorul a povestit despre cele mai amuzante întâmplări.

Cum se înțelegea Romică Tociu cu Dem Rădulescu. Actorul a relatat cele mai amuzante întâmplări

Între Romică Tociu și Dem Rădulescu a existat o prietenie strânsă. Deși n-a crezut vreodată că va sta alături de regretatul mare maestru al actoriei, Romică Tociu a mers în multe turnee cu acesta.

ADVERTISEMENT

Actorul de comedie și-a amintit cum la un moment dat, Dem Rădulescu s-a mirat de cât putea el să mănânce. Era într-o perioadă când se pregăteau pentru o piesă de teatru în Israel.

”În 1992, într-un turneu, jucam cu Draga Olteanu Matei în ”Mai ceva ca-n Dallas”, ea era ”Sue Ellen” și eu ”J.R”. Turneu în Israel, eram în cameră cu Dem Rădulescu. Mâncam dimineața și apoi seara târziu.

ADVERTISEMENT

Mai coboram să iau la prânz o bere și un hot-dog, le luam și intram în cameră. Dem Rădulescu s-a uitat vreo trei zile cum merg, iau, urc în cameră și înfulec din ăla, pânâ când mi-a zis, cu vocea lui inconfundabilă: ”Cât îți dau ăștia, Gică, de-ți permiți să mânânci în fiecare zi?!”, a spus Romică Tociu în podcastul lui Mihai Bobonete.

Un alt moment amuzant pe care și l-a amintit Romică Tociu a fost de la un spectacol din Germania. Atunci, el a îndrăznit să ia din mâncarea amicului său, Cornel Palade, care s-a supărat. Însă, acesta din urmă nu a avut nicio problemă în a-l invita pe Dem Rădulescu să guste, doar că regretatul actor a avut o replică savuroasă.

ADVERTISEMENT

”Venind și cu Cornel Palade de la un spectacol din Germania, am coborât pe marginea drumului, iar Cornel s-a apucat să mănânce. Am luat și eu, de poftă. «Bă milogule, nu ți-e rușine? Mănânci de la mine, de ce nu-ți cumperi și tu?», mi-a spus Cornel.

Domn profesor stătea cu mâinile la spate, se plimba. «Hai, domn profesor, luați dacă vreți, serviți!», i-a zis Cornel lui Dem Rădulescu. «Mai du-te naibii, vrei să mă faci și pe mine milog?!», i-a servit replica”, a mai rememorat Romică Tociu.

ADVERTISEMENT

Scurtă biografie a lui Dem Rădulescu

Dem Rădulescu a fost unul dintre cei mari actori români. Este cunoscut în special pentru filmul ”BD la munte și la mare”. Era originar din Râmnicu Vâlcea și i se mai spunea ”Bibanul”.

Dem Rădulescu a plecat din această lume în anul 2000, la vârsta de 68 de ani.

ADVERTISEMENT