Life

Cum se menține în formă Florentina Opriș. Vedeta ține dietă de când avea doar nouă ani

Florentina Opriș a dezvăluit secretul siluetei sale. Vedeta respectă același regim de viață de când avea doar nouă ani, iar acum are 54.
02.11.2022 | 07:09
Cum se mentine in forma Florentina Opris Vedeta tine dieta de cand avea doar noua ani
Cum se menține în formă Florentina Opriș. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Florentina Opriș a dezvăluit cum se menține în formă. Vedeta de televiziune respectă același regim de pe vremea când avea doar nouă ani.

Cum se menține în formă Florentina Opriș

Florentina Opriș a mărturisit că are un regim special de viață care o ajută să se mențină în formă. L-a început acum 45 de ani, pe vremea când avea doar nouă ani, și îi este de mare folos chiar și acum.

ADVERTISEMENT

„Fac acest lucru de mulți ani, dacă mă gândesc că acum am 54 de ani și am început la vârsta de 9 ani regimul ăsta, oare câți ani sunt?”, a spus vedeta, conform Click.

Secretul siluetei Florentinei Opriș este să mănânce din patru în patru ore, iar după peste patru decenii de când respectă acest regim, corpul ei deja s-a obișnuit și nici nu are nevoie de vreo alarmă care să îi amintească.

ADVERTISEMENT

Câte mese are într-o zi Florentina Opriș

Vedeta de televiziune își începe ziua cu micul dejun, apoi nu mai consumă niciun aliment, ci bea doar apă. Peste patru ore are din nou o masă, iar peste alte patru ore, aceasta ia ultima masă a zilei.

Între toate acestea, Florentina Opriș bea doar apă și nu are alte gustări.

După atâția ani de zile de când respectă acest regim, vedeta a spus că nu mai are deloc senzația de foame între orele în care nu mănâncă deloc. Corpul ei deja s-a obișnuit după 45 de ani de când respectă regimul.

ADVERTISEMENT

„Mănânc dimineața când mă trezesc, micul dejun, după care patru ore nu mănânc nimic, beau doar apă și atât, peste patru ore mănânc din nou, după iar nu mănânc nimic încă patru ore și beau doar apă și cam asta este.

Nu îmi pun nicio alarmă la telefon, cred că alarma este în interiorul meu. S-a setat corpul cu asta și chiar nu îmi este foame în aceste ore”  a mai spus Florentina Opriș, pentru  Click!.

ADVERTISEMENT
Tags: