Life

Cum se menține în formă George Mihăiță. Ce activități face actorul din Clanul, la 75 de ani

Cum se menține în formă George Mihăiță, la 75 de ani. Actorul din serialul Clanul practică regulat diverse activități sportive.
30.08.2023 | 23:57
Cum se mentine in forma George Mihaita Ce activitati face actorul din Clanul la 75 de ani
George Mihăiță a dezvăluit cum se menține în formă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

George Mihăiță, interpretul lui “Tătuțu” din “Clanul”, are 75 de ani, dar este în formă maximă. Actorul a dezvăluit ce activități face pentru a avea un stil de viață sănătos.

George Mihăiță a dezvăluit ce face pentru a se menține în formă, la 75 de ani

Actorul din “Clanul” este într-o formă foarte bună și practică diverse activități, spre surprinderea multora. George Mihăiță are grijă să facă mișcare regulat pentru a se menține în formă, iar la vârsta sa încă înoată și merge pe bicicletă.

ADVERTISEMENT

“Trebuie exerciții foarte multe, atât mentale, cât și fizice. În general, trebuie să fii atent cu viața ta. Merg pe jos, merg cu bicicleta, merg la bazin. Când am avut o scenă în care intram în piscina mea, a lui Bebe Măcelaru.

Și m-au întrebat de la producție, aproape speriați, dacă știu să înot. Păi ce e aia? Nu am decât 75 de ani, nu am 90 și!”, a declarat actorul în cadrul unui interviu pentru Cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Cu toate că se menține destul de bine, actorul spune că nu ar vrea să trăiască, totuși, mai mult de 100 de ani. George Mihăiță spune că nu faptul că încă își face meseria de actor îl ajută să fie atât de sănătos, ci modul în care își trăiește viața.

Vara aceasta, actorul a fost la filmările pentru “Clanul”, dar recunoaște că muncește foarte mult pentru personajul pe care îl interpretează în serialul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Familia îl susține și îl apreciază pentru acest rol, dar și telespectatorii. George Mihăiță e fericit că este atât de îndrăgit de public, acest lucru fiind cel mai important pentru el.

Serialul va reveni cu un nou sezon în această toamnă, spre bucuria telespectatorilor, care așteaptă cu sufletul la gură să vadă cum vor evolua poveștile personajelor preferate.

ADVERTISEMENT

A avut George Mihăiță relații cu colegele de scenă?

George Mihăiță a fost întrebat, de asemenea, dacă a avut, în tinerețe, relații cu colege de platou. Actorul a spus a fost luat de val la un moment dat, dar nu a dezvăluit exact când.

“Nu. Dar de ce când eram tânăr, acum nu se poate? Când te ia valul, te ia, nu te întreabă. Mi s-a întâmplat, și atât”, a mai dezvăluit interpretul lui Bebe Măcelaru. Acesta a mai spus, totodată, că cea de care s-a îndrăgostit a devenit cunoscută, între timp.

ADVERTISEMENT
Tags: