Life

Cum se ocupă Misha de creșterea fiicei ei și a lui Connect-R: “Și eu mai am scăpări”

Misha a dezvăluit cum se ocupă de creșterea fiicei ei și a lui Connect-R, Maya, în vârstă de opt ani. Cântăreața recunoaște că mai face și greșeli uneori.
27.05.2022 | 17:42
Cum se ocupa Misha de cresterea fiicei ei si a lui ConnectR Si eu mai am scapari
Cum se ocupă Misha de creșterea fiicei ei și a lui Connect-R. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Misha și Connect-R s-au despărțit în 2017, dar au rămas în relații bune de dragul fiicelor lor, Maya, în vârstă de opt ani. S-au căsătorit în 2013, după câteva luni de relație, dar au decis să meargă pe drumuri separate acum cinci ani.

Cum se ocupă Misha de creșterea fiicei ei și a lui Connect-R

Divorțul celor doi a fost unul discret, motiv pentru care s-a aflat despre el abia după câțiva ani. Amândoi se înțeleg de minune și au grijă de fiica lor.

ADVERTISEMENT

Maya deja este personaj în producția Băieți deștepți, care se filmează de câteva luni și care va apărea în această toamnă. Misha este foarte atentă la creșterea fiicei sale și nu vrea să repete greșelile părinților ei cu ea.

“Cred că au fost (n.r. părinții) puțin cam critici și treaba asta nu m-a ajutat deloc, din contră! Mi-am pus foarte multe bariere și nu am avut foarte multă încredere în mine din cauza asta.

ADVERTISEMENT

Încerc să nu fac același lucru cu Maya, mi se mai întâmplă, pentru că n-ai cum, e inevitabil, mai ales când ai crescut așa.

Dar important e că am conștientizat treaba asta și încerc s-o schimb!  Cumva, mi-am dat seama că nu o fac răuvoitor, din contră, doar că înainte nu era treaba asta cu parenting, cu chestii de genul.

ADVERTISEMENT

Și probabil nu realizau lucrurile astea și probabil că și ei, la rândul lor, au avut același tratament, ca să zic așa!”, a declarat Misha pentru cancan.ro.

Fosta soție a lui Connect-R încearcă să fie o mamă perfectă, dar recunoaște că are “scăpări“ uneori. Are tendința de a o mai compara pe Maya și încearcă să corecteze astfel de greșeli.

ADVERTISEMENT

“Și eu mai am scăpări, și eu o mai compar pe Maya, dar am realizat lucrurile astea și încerc să le schimb!”, a mai spus Misha pentru sursa citată.

Cum se înțelege Misha cu fostul soț

Misha spune că are o relație foarte bună cu Connect-R și nu există scandaluri între ei. Amândoi își doresc ce e mai bun pentru Maya.

“Suntem în relații foarte OK, cum am fost și până acum, din câte ați văzut, nu cred că ne-ați văzut vreodată să ne certăm. Suntem în relații foarte bune!”, a adăugat ea.

ADVERTISEMENT
Tags: