Life

Cum se poate câștiga finala Survivor România 2021? Sfaturile antrenorului vedetelor

Antrenorul vedetelor a dezvăluit cum poate fi câștigată finala Survivor România 2021 de concurenții aflați, acum, în faza unificării echipelor.
27.05.2021 | 17:17
Cum se poate castiga finala Survivor Romania 2021 Sfaturile antrenorului vedetelor
Alex Florescu a dat cateva sfaturi pentru cel care vrea sa fie castigatorul Survivor Romania 2021 Sursa foto: Facebook, captura Kanal D, montaj foto Fanatik
ADVERTISEMENT

Antrenorul vedetelor, Alex Florescu, a dezvăluit care ar fi secretul succesului pentru concurenții de la Survivor România 2021 .

În exclusivitate pentru FANATIK, el a spus cam cum ar trebui să se antreneze concurenții de la Survivor România 2021 pentru a avea randament maxim, dar și ce ar trebui să mănânce, dacă au posibilitatea.

ADVERTISEMENT

Ce trebuie să facă finaliștii de la Survivor România 2021

”Totul depinde de cum se antrenează, dar și de felul în care mănâncă cei care vor să facă senzație la Survivor”, ne-a spus, în exclusivitate, Alex Florescu, antrenorul vedetelor.

Așa că, a explicat el, antrenamentele trebuie să fie făcute constant pentru rezistența și randamentul necesar pe traseele de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

”Pentru creşterea rezistenţei fizice, se recomandă aplicarea aceluiaşi principiu care funcţionează în orice antrenament: suprasolicitarea. Conform acestui principiu, corpul se va adapta la stimularea din mediu, adică la nivelul de intensitate cerut de exerciţiu, pe măsură ce solicitările cresc”, explică Alex Florescu.

Ce exerciții sunt recomandate finaliștilor de la Survivor România 2021?

În plus, precizează Alex Florescu, antrenamentele trebuie făcute diferențiat, în funcție de ceea ce se dorește în acel moment.

ADVERTISEMENT

”Pentru a creşte anduranţa dinamică, sunt necesare cât mai multe repetări ale mişcării, în timp ce anduranţa statică necesită mărirea intervalului de timp în care muşchiul stă contractat rezistând unui obstacol”, spune Alex Florescu.

”Activitățile sportive care urmăresc obținerea anduranței sunt jogging, cycling, înot, sporturi de vară sau iarnă (skiing, skating)”, spune antrenorul vedetelor, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Care concurenți sunt avantajați la Survivor România 2021?

Alex Florescu susține că, după ce a urmărit Survivor România 2021, a observat și care concurenți sunt avantajați, sportiv cel puțin, în ceea ce privește finala show-ului.

Alex Florescu
Alex Florescu, antrenorul vedetelor, vorbeste despre cum poate fi castigata finala de la Survivor Romania 2021 Sursa foto: Facebook

”Culiță și Zanni au avantajul că au experiența concursului și știu exact unde trebuie pluseze, atunci când este nevoie. De asemenea, Raluca Dumitru și Ștefan Ciuculescu au o rezistență foarte bună, sunt rapizi și eficienți, mă aștept de la ei la fiecare joc să obțină punct, să fie peste adversari”, a explicat, pentru FANATIK, Alex Florescu.

Ce trebuie să mănânce concurenții de la Survivor

Când vine vorba despre mâncare, antrenorul vedetelor este categoric, mai ales că, spune el, hrana este esențială pentru a face față efortului.

Așa că, a dezvăluit Alex Florescu pentru FANATIK, concurenții, dacă au posibilitatea, trebuie să se înghesuiască să mănânce anumite lucruri.

”Anumiți nutrienți ajută să își construiască rezistența în mod natural și îi pot ajută să rămână atenți și să își crească productivitatea și eficiența în urma eforturilor depuse acolo”, spune antrenorul vedetelor.

Alimentele care cresc rezistența la Survivor

Culmea, multe dintre alimentele recomandate sunt cele la care, de altfel, au acces concurenții de la Survivor România 2021, acestea fiind puse la dispoziție de producătorii emisiunii, în funcție de performanță.

”Banane, orez, ouă, cartof dulce, fasole, legume cu frunze verzi, soia, linte, porumb sunt printre alimentele la care au avut acces, iar acestea cresc rezistența la efort”, explică Alex Florescu.

Mai mult, precizează antrenorul vedetelor, cei care au fost suficient de inspirați, și-ar fi putut completa dieta cu pește, lucru care, de asemenea crește rezistența.

”Înainte de Survivor ar fi trebuit să se hrănească cu toate acestea și să adauge semințe, citrice, soia, ceai verde, carne de pui și fructe în dietă pentru o eficiență maximă a alimentației care să le crească anduranța”, a mai spus, pentru FANATIK, Alex Florescu, antrenorul vedetelor.

ADVERTISEMENT