Life

Cum se purta Nelson cu Bianca de la Puterea dragostei acum câteva luni și ce a dus la scandalul de azi

26.10.2020 | 10:23
Cum se purta Nelson cu Bianca de la Puterea dragostei acum cateva luni si ce a dus la scandalul de azi
ADVERTISEMENT

Relația dintre Bianca Comănici de la Puterea dragostei și Nelson Mondialu, tatăl fostului ei iubit, Livian, este mai încordată ca niciodată. Cei doi au început un adevărat război în mediul online, însă ce a dus la situația de acum? Și-au purtat antipatie încă de la început? Ce se află în spatele denigrării Biancăi? Are Livian vreo implicație în toată povestea asta?

Zilele trecute, Bianca a lansat un nou vlog în care a vrut să tranșeze definitiv scandalul în care se află de la o vreme, pornit de la declarațiile și insistențele lui Nelson la adresa ei.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui Livian ar pune oameni care să ia contactul cu bruneta, iar aceasta a spus în repetate rânduri că se simte hărțuită de el.

Contactată de FANATIK, Bianca de la Puterea dragostei a spus cum era relația ei cu Nelson acum aproape un an și de ce crede că s-a ajuns în acest punct. Mai mult, vedeta a vorbit și despre posibila implicare a lui Livian în denigrarea ei pe Youtube, făcută de clujean aproape constant.

ADVERTISEMENT

Bianca de la Puterea dragostei, despre singura întâlnire cu Nelson: „M-a evitat mai mult”

În urmă cu aproape un an, Bianca și Nelson s-au văzut față în față. A fost momentul în care fosta concurentă a reality-show-ului de la Kanal D a fost prezentată de Livian familiei sale.

Despre acel moment, Bianca își amintește cu exactitate totul, căci nimic din relația de altădată nu avea să anunțe atacurile pe care le primește astăzi.

ADVERTISEMENT

„Nelson s-a purtat ok cu mine. Ne-am văzut o dată, acum câteva luni, un an dacă mai țin bine minte. Atunci nu fusese niciun scandal. Mă rog, au fost câteva lucruri, dar s-au rezolvat, au fost date uitării. Când ne-am văzut mai mult m-a evitat, nu părea să aibă ceva împotriva mea, ba chiar părea că m-a plăcut și Livian era mulțumit”, a declarat Bianca Comănici pentru FANATIK.

Despre relația cu Livian: „Nu mai vorbim deloc”

Întrebată dacă suspectează că în spatele atacurilor lui Nelson s-ar afla altcineva, dacă tatăl lui Livian ar fi alimentat de cineva, Bianca a spus că nu exclude asta.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă crede că tatăl lui Livian își dorește ca ea să redevină nora lui, ceea ce este exclus, căci ea și fostul concurent nu mai țin legătura de când s-au despărțit, în luna iulie, la scurt timp după întoarcerea din Turcia.

„Cu Livian nu mai țin legătura. Nu mai vorbim deloc. Nu cred că e el implicat în chestia cu tatăl său. Țin legătura doar cu Berna, cu care eram certată, iar dintre băieți mai vorbesc cu Gabi, cu Jador, cu Iancu și cu Bogdan”, a mai spus Comănici pentru site-ul nostru.

 

ADVERTISEMENT