Life

Cum se simte fiica Adelinei Pestrițu acum, după ce s-a îmbolnăvit de pneumonie: „Trecerea la oxigen și perfuzii s-a făcut în doar câteva ore”

Adelina Pestrițu a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Zeny. Fetița vedetei s-a îmbolnăvit recent de pneumonie.
08.05.2023 | 17:17
Cum se simte fiica Adelinei Pestritu acum dupa ce sa imbolnavit de pneumonie  Trecerea la oxigen si perfuzii sa facut in doar cateva ore
Adelina Pestrițu a vorbit despre perioada în care fiica sa a fost bolnavă. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu a oferit noi detalii despre momentul greu prin care a trecut la începutul acestui ani cu fiica sa, Zeny. De la o simplă tuse, vedeta și fiica ei au ajuns să stea șapte zile în spital, medicii descoperind că suferă de pneumonie.

Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre timpul petrecut în spital cu Zeny

În luna februarie a acestui an, Adelina Pestrițu a trecut prin momente grele, după ce Zeny a fost diagnosticată cu pneumonie. Vedeta a povestit că totul a pornit de la o banală tuse, însă a ajuns să rămână cu micuța în spital.

ADVERTISEMENT

„Trecerea de la tuse la internare, oxigen și perfuzii s-a făcut în doar câteva ore. A fost ceva care a evoluat extrem de repede. Norocul nostru a fost că am fost pe mâna unor medici implicați și buni.

Iar în câteva zile totul a revenit la normal. Am rămas internată cu ea 7 zile, pentru recuperare și tratament”, a povestit Adelina Pestrițu într-un interviu acordat recent pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

În timpul petrecut în spital, Adelina Pestrițu și Zeny au avut parte de susținerea lui Virgil, soțul vedetei și tatăl micuței. Chiar dacă nu i-a fost permis să se interneze împreună cu ele, le-a vizitat zilnic și s-a asigurat că nu au nevoie nimic.

Nu este de mirare, având în vedere că fosta prezentatoarea de la Kanal D a recunoscut că fetița este cea mai importantă pentru ei: „Ne panicăm și ne calmăm pe rând. Când trecem prin momente tensionate, suntem de la extaz la agonie în mai puțin de câteva secunde. Dar ce părinte nu face așa când e vorba despre copilul lui, mă întreb?!

ADVERTISEMENT

Ne alarmăm unul pe altul și, după, tot noi căutăm soluții să ne calmăm. Câteodată ne vine și nouă să râdem când realizăm cât de mult semănăm din acest punct de vedere. Când e vorba despre Zeny, nimeni nu se mai înțelege cu noi. Este prioritatea noastră”, a completat vedeta.

La ce s-a gândit Adelina Pestrițu cât timp fiica sa a fost bolnavă

Zeny este acum în afara oricărui pericol, iar mama să își dorește că anul acesta, pe lângă dezvoltarea unei noi afaceri, să se poată bucura de cât mai mult timp petrecut împreună. Perioada petrecută în spital a pus-o pe gânduri pe Adelina Pestrițu.

ADVERTISEMENT

Cu toate că micuța s-a mai îmbolnăvit, mai ales de când merge la grădiniță, vedeta nu poate să nu își facă numeroase griji. „Când copilul intră în colectivitate și/ sau începe sezonul rece, trebuie să te aștepți la diferite viroze.

Se spune că așa își formează imunitatea. Știm că nu avem cum să evităm asta, ci doar să tratăm atunci când este cazul. De fiecare dată când trecem prin asta, mă gândesc la părinții care stau ani de zile prin spitale cu copiii, la cât de multă suferință pot duce și de câtă putere au nevoie să-i vadă așa”, a completat Adelina Pestrițu.

ADVERTISEMENT