Life

Cum se simte Jorge după operația de la genunchi. Faimosul de la Survivor România, dezvăluiri de pe patul de spital

Jorge a suferit o accidentare destul de urâtă pe traseu la Survivor România. Faimosul a fost nevoit să se opereze, iar acum vine cu noi dezvăluiri despre starea sa de sănătate.
03.03.2023 | 18:13
Cum se simte Jorge dupa operatia de la genunchi Faimosul de la Survivor Romania dezvaluiri de pe patul de spital
Cum se simte Jorge după operația le genunchi. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jorge a făcut parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România o bună perioadă de timp. Artistul a dat cam ce a avut el mai bun pe traseu, iar deși a adus nenumărate puncte echipei sale, se pare că norocul nu avea să fie de partea luni până la finalul competiției.

Cum se simte Jorge de la Survivor România după intervenția chirurgicală

Jorge s-a accidentat pe traseu la Survivor România, așa că a fost nevoit aș părăsească competiția mai devreme decât și-ar fi dorit. Ulterior, acesta a ajuns în România și a primit și diagnosticul din partea medicilor. Artistul a suferit o ruptură de menisc.

ADVERTISEMENT

Iar o astfel de problemă necesită o intervenție chirugicală, pe care Jorge a și făcut-o. Asta a fost nevoit să își opereze genunchiul, iar acum, după ce procedura s-a încheiat cu succes, Faimosul a vorbit despre starea sa de sănătate, dar și despre perioada pe care o traversează.

Jorge și-a dat seama că dintre toate calitățile, răbdarea este cea mai importantă în toate aspectele vieții. Artistul a adus în discuție răbdarea de la locul de muncă, dar și răbdarea cu cei dragi, precum părinții, soția, sau copiii, adăugând că atunci când cineva își dorește ceva, trebuie să fie și răbdător.

ADVERTISEMENT

”Răbdarea e o calitate pe care dacă o ai sau o dezvolți te poate ajuta în toate aspectele vieții. Să ai răbdare, și cu copiii, și cu iubitul, și cu soția. Trebuie să ai răbdare și cu părinții trebuie să ai răbdare și cu toată lumea de la job.

E foarte important și atunci când își dorești să obții ceva sau să faci ceva, să se întâmple.”, le-a dezvăluit Faimosul de la Survivor România, fanilor săi, chiar de pe patul de spital, după intervenția chirugicală suferită.

ADVERTISEMENT

Momente dificile pentru Jorge

Menționăm faptul că deși se bucură de un succes imens din punct de vedere profesional, dar și personal, Jorge nu a avut deloc o viață ușoară. La un moment dat, acesta povestea că a avut nevoie de mai multe ședințe la psiholog, dar și la hipoterapie, pentru a depăși anumite traume din viața sa.

Tot atunci, artistul le-a recomandat celor care trec prin perioade dificile să ceară ajutorul pentru a depăși un astfel de impas. Despre experiența Survivor România în schimb, Jorge era extrem de încântat, chiar dacă dorul de casă își spunea cuvântul, la fel ca și în cazul altor concurenți.

ADVERTISEMENT

Amintim că nu doar Jorge a fost nevoit să renunțe la Survivor România după o accidentare pe traseu. Și Sebastian Dobrincu a părăsit echipa Faimoșilor după o căzătură destul de dură în timpul unei probe, în urmă cu câteva săptămâni. Acesta a primit la rândul său și un diagnostic dur din partea medicilor.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Ce faci, prietene? Hai să mergem la ambulanță". Drogat și băut, un tânăr a adormit la volan, pe mijlocul unei străzi din Sectorul 4
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit...
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit doar pentru că este român. Totul s-a aflat abia acum
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de...
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de ani! Foto
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau...
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Așa se curăță cel mai ușor peștele. Tehnica e simplă
Așa se curăță cel mai ușor peștele. Tehnica e simplă
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Ce se întâmplă, de fapt, la preselecțiile pentru „Vocea României. Mama unei candidate...
Ce se întâmplă, de fapt, la preselecțiile pentru „Vocea României. Mama unei candidate a rupt tăcerea: „Fiicei mele i s-a spus din start că trebuie să..”