Life

Cum se simte Rikito după săritura de la Splash! Vedete la apă: ”Nu vreau să încurajez pe nimeni”

Rikito s-a confruntat cu probleme medicale după săritura de la „Splash! Vedete la apă”, care aproape l-a băgat în spital.
23.09.2021 | 07:59
Cum se simte Rikito dupa saritura de la Splash Vedete la apa Nu vreau sa incurajez pe nimeni
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la „Chefi la cuțite” nu a ținut cont de antrenoare și a sărit de la 10 metri, lucru care i-a adus o lovitură ce l-a ținut la pat aproximativ o săptămână.

Fără pregătire, dar cu foarte mult curaj, Rikito s-a aruncat de la o înălțime foarte mare, de aici și vânătăile cu care s-a ales de pe urma săriturii cu spatele.

ADVERTISEMENT

Fostul participant de la „Splash! Vedete la apă” a aterizat direct pe burtă, în momentul de față dezvăluind cum se simte după încercarea eșuată.

Rikito, probleme medicale după săritura de la Splash! Vedete la apă

Rikito a ținut să le mulțumească celor care au avut grijă sau s-au gândit la el în perioada de recuperare, precizând că a văzut ulterior săritura sa din show-ul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Tânărul de origine japoneză a ținut să puncteze faptul că nimeni nu ar trebui să facă ca el, dacă nu există o pregătire foarte serioasă înainte.

„Sunt bine acum. Am făcut practică la 5 metri, șapte metri, dar de la 10 metri, nu. A fost finala, voiam să fac o surpriză, să impresionez.

ADVERTISEMENT

A fost nașpa. Burtica mi-a protejat organele. Am vorbit cu antrenoarea înainte, voiam să o impresionez. Mi-a zis să nu fac asta fără antrenament, de la 10 metri.

Nu vreau să încurajez pe nimeni să facă asta, m-am văzut chiar și pe TikTok. Mulți au avut grijă de mine, le mulțumesc”, a mărturisit Rikito în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Rikito, despre săritura de la Splash: ”Am făcut ceva super bombă”

Fostul concurent de la Antena 1 a avut numai 2 zile de pregătire înainte de săritura de la „Splash! Vedete la apă”, spunând la un moment dat că a făcut așa cum a crezut că este mai bine.

Din păcate, faptul că a acționat fără să țină cont de sfaturile antrenoarei de la bazinul din Bacău i-a adus probleme medicale.

„Am făcut ceva super bombă cu mult curaj, nu pot să spun mai departe, dar așteptați. Se vede pe televizor”, scria Rikito pe Instagram înainte să apară pe sticlă.

ADVERTISEMENT