Life

Cum se simte soția lui Jorge după ce a ajuns recent la spital. Ce probleme a avut Ramona Prodea

Cum se simte acum soția lui Jorge, Ramona Prodea, după ce a ajuns de urgență la spital. Cu ce probleme de sănătate se confruntă.
18.03.2023 | 12:08
Cum se simte sotia lui Jorge dupa ce a ajuns recent la spital Ce probleme a avut Ramona Prodea
Cum se simte soția lui Jorge după ce a ajuns recent la spital. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, Ramona Prodea, soția lui Jorge, a ajuns de urgență la spital. Artistul, care se confruntă și el cu probleme de sănătate, a oferit detalii despre cum se simte partenera sa de viață.

Soția lui Jorge a ajuns recent la spital. Cum se simte acum Ramona Prodea

Această perioadă nu este deloc una ușoară pentru familia lui Jorge. Artistul s-a operat recent la genunchi, iar acum se recuperează. În plus, partenera sa de viață și fiica lui au și ele probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Pe pagina sa, Jorge a distribuit câteva fotografii de la spital, alături de Ramona Prodea și de fiica lui, Karina. Soția cântărețului se simte mai bine, dar încă mai are nevoie de recuperare.

“Pirații din Constangeles. Cea mai frumoasă perioadă din viața noastră (…) În medie, stăm bine”, a scris cântărețul pe Instagram, acolo unde a postat imagini alături de soția sa și fiica lui, Karina.

ADVERTISEMENT
Jorge și familia
Soția lui Jorge a avut probleme de sănătate. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Motivul pentru care Ramona Prodea a ajuns pe mâinile medicilor

În urmă cu două zile, Jorge a anunțat, pe rețelele sociale, că Ramona Prodea se confruntă cu probleme de sănătate. La rândul său, artistul se recuperează după operația la genunchi, suferită după ce s-a accidentat la Survivor România. 

Soția artistului a ajuns pe mâna medicilor din cauza dezlipirii de retină. De altfel, nici fiica lui Jorge nu a scăpat de probleme. Karina are probleme cu nasul după ce a fost lovită cu mingea, acum câteva luni.

ADVERTISEMENT

Jorge a ținut să dezvăluie în mediul online toate aceste detalii pentru ca oamenii să știe că persoanele publice se confruntă și ele cu probleme și nu este totul perfect în viața lor, așa cum și-ar imagina unii.

“Soția mea…am ajuns cu ea de urgență la spital, că i s-a dezlipit retina. E cu mine în mașină acum, suntem fericiți că totul a decurs foarte bine, însă eu cu două cârje, ea cu ochiul bandajat…

ADVERTISEMENT

Aia mică a noastră, Karina, acum câteva luni a primit o minge în nas și are zgârciul dezlipit. Mâine mă duc cu ea la ORL. Deci, suntem familia faultată.

Să nu aveți impresia că viața noastră e roz, că noi trăim într-o bulă sau ceva. Avem și noi, ca toată lumea, tot felul de situații”, a transmis cântărețul acum câteva zile, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT