Life

Cum se simțea Petrică Mîțu-Stoian înainte să moară. Steliana Sima a dezvăluit ce pastile lua

Petrică Mîțu-Stoian avea o stare generală bună și nimic nu avea să prevestească sfârșitul său în cursul zilei de sâmbătă, 6 noiembrie 2021.
09.11.2021 | 11:13
Cum se simtea Petrica MituStoian inainte sa moara Steliana Sima a dezvaluit ce pastile lua
ADVERTISEMENT

Cântărețul de muzică populară a avut câteva filmări înainte de a merge la clinica din Caraș-Severin, persoanele cu care a intrat în contact aflând cu tristețe că artistul a decedat.

Steliana Sima, una dintre artistele cu care regretatul solist din Mehedinți a filmat cu câteva zile înainte de tragedie, a dezvăluit cum se simțea acesta, dar și ce pastile lua.

ADVERTISEMENT

Interpreta a povestit un episod care s-a petrecut între ei, când regretatul Petrică Mîțu-Stoian s-a electrizat de ea, asta din cauza coagulantelor pe care le lua.

Steliana Sima, detalii despre ultima filmare cu Petrică Mîțu-Stoian. Ce s-a întâmplat între ei

Se pare că doza administrată de Petrică Mîțu-Stoian era una dublă, Steliana Sima precizând că regretatul artist urma să ajungă pe masa de operație, dar încă amâna momentul.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește starea de sănătate, vedeta a mai punctat faptul că interpretul de muzică populară avea probleme cu inima de mai multă vreme.

În ciuda acestor probleme Petrică Mîțu-Stoian era neschimbat, vesel și pus pe glume, așa cum îl cunoștea toată lumea din breasla sa.

ADVERTISEMENT

Eram împreună, se terminase filmarea, Petrică m-a prins de mijloc și a avut o tresărire »Ah m-ai electocutat!», adică ne electrizasem, cum se mai întâmplă și mi-a arătat degetul «M-ai electrocutat, nu ai simțit?!».

Lua anticoagulante, știam, el le lua pentru inimă. El avea probleme cu inima și urma să se opereze, avea de ceva timp probleme și de aceea el a vrut să facă ceva în sensul ăsta. 

ADVERTISEMENT

Atunci ne-a spus în seara când ne-am despărțit, că voia să plece la Reșița. Nu dădea niciun semn că ar fi ceva în neregulă cu el.

Era Petrică cel pe care îl știam, cu glumele lui, nu era nimic modificat prin atitudinea lui sau să înțelegem că e ceva în neregulă cu el”, a mărturisit Stelian Sima, notează wowbiz.ro.

Petrică Mîțu-Stoian, vaccinat împotriva Covid-19 cu 2 doze

Solista a mai povestit că artistul a fost infectat cu noul tip de coronavirus, dar s-a tratat acasă, asta pentru că a avut o formă relativ ușoară. El a luat anti-inflamatorii.

Petrică Mîțu-Stoian a aflat că a avut virusul din China abia după ce a făcut un computer tomograf. Așa a descoperit problemele de la plămâni.

Regretatul interpret de muzică populară din Mehedinți era vaccinat cu două doze de vaccin, fiind unul dintre oamenii care i-a încurajat pe ceilalți să facă pași în această direcție.

ADVERTISEMENT